Cine este noua iubita a Printului Harry al Marii Britanii: "E mai fericit decat a fost vreodata in ultimii multi ani"

Cine este noua iubita a Printului Harry al Marii Britanii:

"Iau lucrurile pas cu pas" Potrivit tabloidului britanic "The Sunday Express", citat de News.ro, printul Harry si noua lui iubita au decis "sa ia lucrurile pas cu pas", insa, chiar si asa, printul britanic ar fi "indragostit nebuneste" de Meghan Markle. FOTO "Daily Mail" FOTO "Daily Mail" De ce e Harry atras de ea Meghan Markle este un militant pentru egalitatile de gen si rasa, aceasta fiind confruntata cu situatii discriminatorii inca de mica. Dar, valul de critici a urmarit-o chiar si in cariera: "Nu eram suficient de neagra pentru roluri ale personajelor de culoare si nu eram suficient de alba pentru roluri de oameni albi", a spus chiar ea.

acum 69 luni (31 Oct 2016)

Printul Harry al Marii Britanii ar avea o relatie cu Meghan Markle, o actrita din distributia serialului "Suits", scrie "Daily Mail", care face mai multe dezvaluiri privind presupusa relatie dintre cei doi. Harry s-ar fi cunoscut cu Meghan, care este cunoscuta pentru rolul Rachel Zane din serialul "Suits", in luna mai a acestui an, in Toronto, atunci cand printul a vizitat platourile unde este filmat serialul TV, cu scopul de a promova editia din 2017 a evenimentului Invictus Games.

Presa tabloida britanica speculeaza ca cei doi se intalnesc de mai bine de sase luni, iar fanii au intrat la banuieli dupa ce actrita americana a inceput sa poarte o bratara din margele similara aceleia pe care printul Harry a purtat-o in mod constant in ultimele luni. Fanii au sugerat ca bratara actritei ar fi de fapt un cadou primit de la printul britanic.

"Iau lucrurile pas cu pas"

Potrivit tabloidului britanic "The Sunday Express", citat de News.ro, printul Harry si noua lui iubita au decis "sa ia lucrurile pas cu pas", insa, chiar si asa, printul britanic ar fi "indragostit nebuneste" de Meghan Markle. "E prea devreme de spus daca relatia de acum va duce la o relatie indelungata, dar cine stie?

Cei doi au purtat bratari similare FOTO Colaj "Adevarul"

Un purtator de cuvant al resedintei regale Kensington Palace a refuzat sa comenteze aceste informatii despre viata privata a printului Harry, in timp ce un reprezentat al actritei nu a oferit niciun punct de vedere cu privire la presupusa relatie.

Pentru a spori misterul din jurul celor doi, actrita a vizitat Londra in vara acestui an, publicand pe contul ei de Instagram numeroase fotografii din timpul calatoriei sale, dar fara a face nicio referire la printul Harry in mesajele sale. Pe de alta parte, "Daily Mail" scrie ca desi Harry uraste sa foloseasca retelele sociale, dar se foloseste de un pseudonim pentr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro