Cine este MIRCEA AMARITEI, candidatul misterios la prezidentiale

Cine este MIRCEA AMARITEI, candidatul misterios la prezidentiale

Mirel Amaritei, unul dintre candidatii surpriza de la alegerile prezidentiale, a precizat in emisiunea Jocuri de Putere modalitatea in care pe baza studierii subconstientului uman, a fost infiintat partidul Prodemo, pentru a corespunde exact cerintelor pe care le au cetatenii romani de la un partid: "Pe langa faptul ca sunt o suprinza si as dori sa fiu o surpriza placuta pana la sfarsitul campanei, am fost numit si "Misteriosul", ca si partidul.

acum 117 luni (9 Oct 2014)

Mirel Amaritei, unul dintre candidatii surpriza de la alegerile prezidentiale, a precizat in emisiunea Jocuri de Putere modalitatea in care pe baza studierii subconstientului uman, a fost infiintat partidul Prodemo, pentru a corespunde exact cerintelor pe care le au cetatenii romani de la un partid:

"Pe langa faptul ca sunt o suprinza si as dori sa fiu o surpriza placuta pana la sfarsitul campanei, am fost numit si "Misteriosul", ca si partidul. El a fost creat pe alte principii si procedura de creare este atipica, fata de cum se intampla: hai sa facem un partid. Ce vreau sa spun este ca mai intai, eu sunt si presedintele Institutului de Cercetare Studii Comportamentale si Biometrie. Dupa care, ne-am gandit noi ca pe langa un produs nou pe care il promovam pe piata comerciala, utilizand aceste noi tehnologii, vedeam cam ce doreste subconstientul consumatorului, cu asta ne ocupam in cadrul acestui institut, intr-o minunata seara ne-am gandit ce ar fi sa facem niste teste despre ce doreste romanul de la un partid politic si cum vrea sa arate o formatiune perfecta, studiind subconstientul. Respondentul este pus in fata unui monitor, se deruleaza in fata lui diverse semne, asa cum am stabilit si simbolulul partidului, spirala dacica, incadrata de un patrat de culoare rosie, bineinteles ca si culorille le-am ales in urma acestei cercetari. Bineinteles ca am studiat la ce culori reactioneaza mai bine respondentul si sunt culorile rosu, alb albastru, pe care le puteti vedea pe steagurile tuturor puterilor lumii", a spus acesta. Nu poti veni in partid decat daca daca esti recomandat de un alt membru de partid, care garanteaza pentru tine. "Speram sa se ia in serios aceasta competitie electorala care de 25 de ani a fost doar un circ si cred ca ne-am saturat cu totii sa asistam la tot felul de scenarii. El a spus ca nu ii este frica de niciun contracandidat si ca a strans peste 200.000 de semnaturi. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro