Cine este militarul roman ucis vineri in Afganistan

Ministrul apararii nationale, Mihai-Viorel Fifor, a semnat ordinul de avansare la gradul de sublocotenent post-mortem a lui Madalin Stoica si a inaintat Presedintelui Romaniei propunerea de a-i conferi Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, pentru militari, cu insemn de razboi.

acum 33 luni (15 Sep 2017)

Cel de-al 29-lea militar roman ucis in Afganistan este caporalul Madalin Stoica, aflat la prima lui misiune internationala. Caporalul Madalin Stoica, in varsta de 41 de ani, era casatorit si avea un copil. Se afla la prima misiune in teatrele de operatii. Madalin a cazut la datorie in urma unui atac cu masina capcana asupra patrulei din care facea parte. Militarii se aflau intr-un convoi de patru autovehicule MRAP cand un autovehicul capcana a intrat in blindatul lor.

Ministrul apararii nationale, Mihai-Viorel Fifor, a semnat ordinul de avansare la gradul de sublocotenent post-mortem a lui Madalin Stoica si a inaintat Presedintelui Romaniei propunerea de a-i conferi Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, pentru militari, cu insemn de razboi. Suntem alaturi de militarii nostri care continua misiunile in Afganistan si de familia eroului cazut la datorie!", a anuntat MApN. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro