Cine este femeia care s-a plimbat goala prin Suceava jumatate de ora pe un frig de -5 grade

Cine este femeia care s-a plimbat goala prin Suceava jumatate de ora pe un frig de -5 grade

Autoritatile locale sucevene nu au reusit sa descopere cine este femeia care s-a plimbat goala prin zona centrala a municipiului Suceava, timp de aproape jumatate de ora. Pe imaginile video se poate observa cum o femeie de circa 30 de ani, complet dezbracata, traverseaza strada pe o trecere de pietoni dintr-o intersectie din cartierul Areni.

acum 101 luni (7 Jan 2016)

Autoritatile locale sucevene nu au reusit sa descopere cine este femeia care s-a plimbat goala prin zona centrala a municipiului Suceava, timp de aproape jumatate de ora. O mare parte din plimbarea acesteia a fost surprinsa de camerele video montate de Primaria Suceava pe strazile din oras.

Astfel, in dupa - amiaza zilei de 6 ianuarie 2016, in jurul orei 13.00, femeia complet dezbracata a fost reperata pentru prima data in fata magazinului Bucovina, de langa Palatul de Justitie a Sucevei. Din apropiere de centrul Sucevei, ea s-a indreptat spre cartierul Areni, unde a si fost filmata de un sofer, cu telefonul mobil, in timp ce traversa strada prin intersectia din fata Primariei municipiului Suceava.

Chiar daca femeia goala a cutreierat orasul pe o distanta de peste doi kilometri, pe un frig de -5 grade Celsius, nimeni nu a sunat la 112 sa anunte acest lucru. Nici politistii si nici cadrele medicale din oras nu au avut cunostinta de asa ceva, pana cand imaginile surprinse de un sofer nu au fost facute publice.

In Suceava, singurul loc unde sunt internate persoane cu probleme psihice este Spitalul de Psihiatrie din Burdujeni, insa acesta este la o distanta mult prea mare pentru ca femeia sa fi putut ajunge tocmai pana in centrul orasului.

Filmuletul in care o femeie apare traversand o strada din Suceava, pe trecerea de pietoni, fiind complet goala, a starnit rumoare printre suceveni. Pe imaginile video se poate observa cum o femeie de circa 30 de ani, complet dezbracata, traverseaza strada pe o trecere de pietoni dintr-o intersectie din cartierul Areni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro