Cine este eroul care a murit salvand de la inec o femeie si pe fiica ei: "Era un om de toata isprava, apreciat de toata lumea"

Cine este eroul care a murit salvand de la inec o femeie si pe fiica ei:

Adrian Ciureanu venise la mare impreuna cu sotia Alina, cu o verisoara si nepotii acesteia si a murit marti, 8 august, la Mangalia, dupa ce a sarit in apa pentru a salva de la inec o mama si pe copilul ei. Citeste si: Drama tinerei care si-a vazut sotul-erou inghitit de valuri la Mangalia: "Fugea in urma salvamarilor transfigurata de durere si de spaima" Femeia si copilul scapati de la moarte in Mangalia au fugit printre umbrele in timp ce salvatorul lor se ineca.

acum 35 luni (9 Aug 2017)

Adrian Ciureanu venise la mare impreuna cu sotia Alina, cu o verisoara si nepotii acesteia si a murit marti, 8 august, la Mangalia, dupa ce a sarit in apa pentru a salva de la inec o mama si pe copilul ei.

Femeia intrase in apa cu fiica de numai cativa ani, desi era steag rosu si inotul era interzis.

Dupa cum spune Constantin Oancea, primarul comunei Musatesti, Adrian era "un om de toata isprava, foarte istet, apreciat de toata lumea, cu un suflet mare, un tanar ambitios".

Adrian Ciureanu lucra la o firma de constructii din Pitesti si de curand isi cumparase impreuna cu sotia o casa in comuna Babana, aflata la 10 kilometri de Pitesti. Colegii sotiei sale au inceput o campanie de strangere de fonduri pentru ajutarea familiei greu incercate. Contul este al sotiei lui Adrian, oferit si confirmat de colegii doamnei de serviciu!", a scris pe Facebook un cunoscut postand fotografia de mai sus, cu numarul contului in care pot fi donati bani.

Filofteia Georgescu, o vecina din Stroesti a lui Adrian Ciureanu, ne-a declarat: "Era un baiat bun de pus la rana, probabil cel mai bland si saritor om pe care l-am cunoscut vreodata. Pacat de tineretea lui, de sotie si de familie...

Citeste si:

Drama tinerei care si-a vazut sotul-erou inghitit de valuri la Mangalia: "Fugea in urma salvamarilor transfigurata de durere si de spaima"

Femeia si copilul scapati de la moarte in Mangalia au fugit printre umbrele in timp ce salvatorul lor se ineca. Salvamar: "Asa se intampla in aproape toate cazurile"

Tanarul disparut la Mangalia, scos de valuri pe tarm. Si-a pierdut viata incercand sa salveze de la inec o femeie si pe copilul acesteia

Mitul care ucide: linistea si calmul inselator al inecului sau cum mor copiii langa parinti ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro