Cine este barbatul care si-a ucis intreaga familie dupa o vizita misterioasa la o manastire. Psiholog: "Omul a suferit o criza psihotica"

Florin Mircea Buliga are 43 de ani si pana astazi era perceput ca un normal, inteligent, cu o familie frumoasa si fara probleme. Marti, 27 martie, la pranz, s-a prezentat la IPJ Brasov, cu hainele pline de sange, si s-a predat spunand sec: "Am avut o revelatie religioasa si mi-am ucis sotia si copiii". Florin Mircea Buliga avea studii superioare si, din primele informatii, nu era o persoana violenta.Surse apropiate anchetei subliniaza ca nu au fost niciodata plangeri de violenta domestica legate de ucigas.

acum 76 luni (27 Mar 2018)

Florin Mircea Buliga are 43 de ani si pana astazi era perceput ca un normal, inteligent, cu o familie frumoasa si fara probleme. Si-a ucis sotia si cei doi copii cu mai multe lovituri de cutit in timp ce acestia dormeau. Marti, 27 martie, la pranz, s-a prezentat la IPJ Brasov, cu hainele pline de sange, si s-a predat spunand sec: "Am avut o revelatie religioasa si mi-am ucis sotia si copiii". Florin Mircea Buliga este audiat deja de cateva ore si anchetatorii incearca sa afle motivul care a dus la tragedie. Vecinii spun ca era un om linistit cu o familie frumoasa si au ramas socati de cele intamplate. Oamenii spun ca Mircea Buliga era politicos si ca nu au auzit certuri violente in locuinta pana azi noapte. O vecina le-a povestit anchetatorilor ca aseara ar fi auzit niste strigate, dar nu s-a gandit la nimic rau, crezand ca este vorba despre niste copii care se joaca si tipa.

Florin Mircea Buliga avea studii superioare si, din primele informatii, nu era o persoana violenta.Surse apropiate anchetei subliniaza ca nu au fost niciodata plangeri de violenta domestica legate de ucigas. Era inginer de meserie, iar angajatii firmei pe care o administra spun ca era ortodox. Acestia au fost socati la aflarea vestii si spun ca barbatul se intelegea bine cu sotie, nu stiau sa fie certuri in familie. Surse apropiate anchetei au declarat pentru jurnalistii "Adevarul" ca barbatul ar fi fost recent de doua ori la Manastirea Sinca Veche, o data chiar cu o zi in urma. Ucigasul ar fi marturisit ca ultima data cand a fost la manastire ar fi avut o revelatie religioasa, in urma careia ar fi inteles ca trebuie sa isi ia viata. Intors acasa, in noaptea dintre luni (26 martie) si marti (27 martie), Florin Mircea Buliga ar fi luat un cutit de bucatarie, cu care ar fi incercat sa se sinucida, drept marturie stand chiar o rana superficiala din pieptul sau.

Pentru ca nu a reusit sa-si ia viata, barbatul, spun surse apropiate anchetei, a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro