Cine este barbatul care a pierdut un pariu pus cu Liviu Dragnea si merge sa-i plateasca o naveta cu bere. "Ba, Livache, bro, fa un selfie si fa-mi in ciuda"

Cine este barbatul care a pierdut un pariu pus cu Liviu Dragnea si merge sa-i plateasca o naveta cu bere.

O disputa pornita pe Facebook intre galateanul Bogdan Lungu si Liviu Dragnea, liderul PSD, a dus la o intalnire intre cei doi, care este asteptata sa se produca luni dupa-amiaza, pe la ora 17,00, la sediul central la partidului de guvernamant. El nu este membru al vreunui partid si le spune celor care il avertizeaza ca ar putea fi "convertit" de Liviu Dragnea, la intalnirea de luni, ca nu va adera in niciun caz la partidul condus de teleormanean.

acum 53 luni (7 May 2018)

O disputa pornita pe Facebook intre galateanul Bogdan Lungu si Liviu Dragnea, liderul PSD, a dus la o intalnire intre cei doi, care este asteptata sa se produca luni dupa-amiaza, pe la ora 17,00, la sediul central la partidului de guvernamant.

Totul a pornit de la zecile de mesaje pe care Bogdan Lungu (43 de ani) le-a postat pe pagina oficiala a lui Liviu Dragnea, in care galateanul il critica pe acesta in termeni duri. "Am postat zeci de mesaje critice la adresa lui Dragnea pe contului lui de Facebook.

Dupa ce o perioada criticile nu au primit niciun raspuns, pe 1 mai 2018 a aparut si o reactie a lui Liviu Dragnea, care a fost insa privita cu neincredere de galatean, acesta banuind ca mesajele sunt postate de un membru al staffului liderului PSD.

La scurt timp a venit si reactia politicianului: un selfie cu el la volan, in drum spre Litoral, cu mesajul "Cum ramane cu naveta?".

Dincolo de faptul ca fotografia a starnit numeroase controverse (dat fiind ca Liviu Dragnea aparea conducand o masina de lux care nu figureaza in proprietatea sa si avea si ITP-ul expirat), reactia galateanului a fost clara: a transmis ca va merge la sediul PSD din Bucuresti pentru a-si onora pariul. Alte cateva de mii de romani au bifat pe Facebook participarea la evenimentul "Gratar la Dragnea", organizat cu prilejul venirii galateanului la Bucuresti.

"Nu de alta, dar nu vreau sa se spuna despre protestatarii #rezist ca sunt neseriosi, cum sunt pesedistii. Eu sunt om de cuvant, asa ca luni, la ora 17.00, voi fi prezent la sediul PSD. Iar daca ma voi gasi cu Dragnea, o sa dau naveta de bere si am sa ii spun civilizat parerea mea despre felul prost in care el guverneaza de unul singur Romania", a declarat galateanul.

Ulterior, pe Facebook a aparut un eveniment, intitulat "Gratar la Dragnea", la care au aderat peste 10.000 de oameni care au spus ca vor s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro