Cine e senatoarea care l-a miruit pe Dan Sova: "Am adus mirul de la Mormantul Sfant!"

Cine e senatoarea care l-a miruit pe Dan Sova:

Dan Sova, uns cu mir de la Mormantul Sfant, in asteptarea votului Senatorul UNPR Ruxandra Jipa l-a uns cu mir de la Mormantul Sfant pe Dan Sova, in asteptarea rezultatului votului privind cererea DNA de retinere si arestare. Ambasadele occidentale reactioneaza dupa votul scandalos pentru Sova Marea Britanie, SUA si Olanda au reactionat, prin ambasadele de la Bucuresti, la votul dat astazi in Senat, prin care s-a respins cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Dan Sova, lider al PSD.

acum 64 luni (26 Mar 2015)

Senatorul PSD Dan Sova a fost, ieri, miruit in Senat de colega sa. La randul ei, Jipa, s-a aratat drept un om credincios si a subliniat ca a adus mirul de la Mormantul Sfant.

"Sunt un om credincios, am fost la Mormantul Sfant si eu am un crez pe lumea asta.

Filmarea votului de la Senat arata, de asemenea, ca Jipa a votat impotriva cererii DNA de arestare preventiva a colegului sau, pe care l-a descris drept "un baiat extraordinar".

Jipa a fost, pana acum, membra a patru partide: PRM, PSD, iar in ultima legislatura a trecut si prin PPDD pana ce a ajuns la UNPR. Ea este casatorita cu Cristian Jipa, judecatorul al carui nume a aparut in dosarul Catalin Voicu si care a fost sanctionat de CSM cu reducerea salariului, timp de o luna, pentru ca ar fi avut legaturi personale cu acesta.

La acea data, Cristian Jipa a explicat aproprierea de Voicu si a spus ca acesta i-ar fi salvat viata. Concret, cand Jipa a suferit o criza si a fost internat in spital, ar fi riscat sa moara, intrucat spitalul nu dispunea de aparatura necesara pentru a-l salva. Protestatarii din Piata Universitatii: "Nu mai sovaiti justitia", "Parlament penal, mars la tribunal"

Tertipul la care au apelat miercuri senatorii PSD, pentru a-i mentine imunitatea parlamentara lui Dan Sova, a aprins spiritele pe retelele de socializare. In jur de 200 de bucuresteni s-au adunat in Piata Universitatii din Capitala pentru a protesta fata de gestul alesilor.

Cum a jonglat majoritatea PSD din Senat cu articole neconstitutionale pentru a-l scapa pe Dan Sova de procurorii DNA

Senatorul PSD Dan Sova a driblat arestarea preventiva dupa ce alesii au considerat ca un articol din Regulamentul Senatului este mai presus de Constitutie. Acel articol din Regulament este copia unui alt articol care, in 2008, a fost declarat neconstitutional de judecatorii CCR

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro