Cine e personajul pe care Dinu il numeste "urina" si care vrea sa aduca investitori la Dinamo. "Infuleca de rupe cantarul!"

Cine e personajul pe care Dinu il numeste

Dinu a reactionat virulent dupa ce Adrian Thiess, consultantul financiar care e in negocieri avansate pentru aducerea unui grup de investitori la Dinamo, a insinuat ca fostul international nu stie ce vorbeste din cauza varstei. Eu si Lucescu, coechipierii nostri, ca si zecile de mii de romani din tribune care lacrimam cand ni se canta imnul national si jucam pentru poporul nostru.

acum 32 luni (29 Mar 2018)

Dinu a reactionat virulent dupa ce Adrian Thiess, consultantul financiar care e in negocieri avansate pentru aducerea unui grup de investitori la Dinamo, a insinuat ca fostul international nu stie ce vorbeste din cauza varstei. Eu reprezint un grup puternic extern, negocierile sunt serioase, iar eu pierd o jumatate de zi ca sa le explic oamenilor ceea ce scrie presa de la noi, din postura mea de consultant. Oamenii citesc si urmaresc tot si nu stiu ce sa mai creada din toate aceste mantocarii", a declarat Adrian Thiess la Digi Sport, determinand o reactie imediata a Procurorului, care, intr-un interviu pentru gsp.ro foloseste in mai multe randuri un termen jignitor la adresa lui Thiess, numindu-l "Piss", care inseamna "urina" in engleza.

"Menajerul "Piss" are tupeul obraznic sa se erijeze in salvatorul lui Dinamo si sa puna la indoiala capacitatea mea de a-i dori binele acestei echipe, ca om in varsta. Sunt convins ca si Mircea Lucescu, alaturi de mine, ia ca pe un compliment aluzia sa marsava. Tocmai varsta si sudoarea pe care am dat-o pentru Dinamo zeci de ani ne fac sa-i simtim pe cei ca tine, "Pissule", care vor sa profite cu orice pret de bunul national care este Dinamo. "Pissule", pronuntati cum vreti, si cu virgulite sub s-ul final care m-a inspirat, vrei binele lui Dinamo conditionat de un comision, nu-i asa?"

Citeste aici integral reactia lui Cornel Dinu la adresa lui Adrian Thiess

Declara cu gurita aia cu care infuleca de rupe cantarul, de l-a speriat si pe doctorul Sorin Oprescu, care l-a pus pe liber. Eu si Lucescu, coechipierii nostri, ca si zecile de mii de romani din tribune care lacrimam cand ni se canta imnul national si jucam pentru poporul nostru. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro