Cine e persoana apropiata lui Harvey Weinstein care ar fi complotat impotriva sa pentru a-i demasca abuzurile

Cine e persoana apropiata lui Harvey Weinstein care ar fi complotat impotriva sa pentru a-i demasca abuzurile

Robert "Bob" Winstein (62 de ani), fratele controversatului producator Harvey Weinstein (65 de ani), ar fi fost cel care le-a furnizat jurnalistilor informatiile despre comportamentul fratelui sau mai mare, in incercarea de a prelua total controlul companiei de film pe care au fondat-o impreuna si care le poarta numele, scrie Daily Mail. Harvey Weinstein, alaturi de sotia sa, designerul Georgina Chapman FOTO Getty Images Amintim ca numeroase femei au dezvaluit ca au fost hartuite sexual de Harvey Weinstein, dintre care amintim actritele Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Ashley Judd, Mira Sorvino si Rosanna Arquette, jurnalista Lauren Sivan si modelul Ambra Battilana, iar actritele Rose McGawn si Asia Argento sustin ca au fost violate de acesta.

acum 37 luni (11 Oct 2017)

Robert "Bob" Winstein (62 de ani), fratele controversatului producator Harvey Weinstein (65 de ani), ar fi fost cel care le-a furnizat jurnalistilor informatiile despre comportamentul fratelui sau mai mare, in incercarea de a prelua total controlul companiei de film pe care au fondat-o impreuna si care le poarta numele, scrie Daily Mail. Surse apropiate lui Harvey au declarat pentru publicatia TMZ ca Bob si restul consiliului companiei de film Weinstein stiau despre acuzatiile de hartuire sexuala, in ciuda ultimei declaratii conform careia niciun membru de la varful companiei nu avea habar de actiunile co-fondatorului ei.

Bob Weinstein, fratele lui Harvey Weinstein FOTO Getty Images Furnizarea acestor informatii au facut parte dintr-un plan bine orchestrat care avea drept scop eliminarea lui Harvey de la Weinstein Company, au spus sursele. "Fratele meu este in mod evident un om bolnav si un mincinos de prima clasa" Harvey Weinstein a fost concediat din companie, in urma voturilor membrilor conducerii, la trei zile dupa ce articolul din the New York Times a fost publicat si acuzatiile de hartuire sexuala si viol au iesit la iveala. Bob Weinstein se apara si spune despre fratele lui ca este "un om bolnav si un mincinos de prima clasa", insa nu recunoaste ca el ar fi cel care i-a trimis pe aceasta pista pe jurnalisti. L-am sfatuit sa caute ajutorul profesional de care are atat de mare nevoie. Ma rog sa primeasca ajutorul de care are nevoie si cred ca el este in spatele acestei diversiuni care mascheaza esecul lui in a cauta ajutor de specialitate", a declarat fratele producatorului. Cei doi au o relatie din 2003, in 2007 s-au casatorit, si au impreuna doi copii o fata de sapte ani si un baiat de patru ani. Harvey Weinstein, alaturi de sotia sa, designerul Georgina Chapman FOTO Getty Images Amintim ca numeroase femei au dezvaluit ca au fost hartuite sexual de Harvey Weinstein, dintre care amintim actritele Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Ashley Judd, Mira Sorvin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro