Cine e fotomodelul ucrainean cu care se afla Nemtov cand a fost ucis. Viata sentimentala incalcita a opozantului rus

Fostul vicepremier rus Boris Nemtov, in varsta de 55 de ani, se afla alaturi de fotomodelul Ana Duritkaia vineri seara, atunci cand a fost ucis, transmite presa rusa. Politicianul are o fiica alaturi de Raisa, un fiu si o fiica nascute de Ekaterina Odintsova (foto jos) , o vedeta TV cu care Nemtov a avut o relatie si o alta fiica alaturi de fosta sa secretara, Irina Koroleva, care a lucrat la Administratia Presedintiei Ruse.

acum 67 luni (1 Mar 2015)

Fostul vicepremier rus Boris Nemtov, in varsta de 55 de ani, se afla alaturi de fotomodelul Ana Duritkaia vineri seara, atunci cand a fost ucis, transmite presa rusa. Tanara, in varsta de 23 de ani, este acum principalul martor in cazul de asasinat al politicianului care a fost ucis vineri seara, in apropierea Palatului Kremlin din Moscova. Nemtov a fost impuscat de patru ori, in spate, in jurul orei locale 23.31. Femeia, care abia ajunsese la Moscova de la Kiev, a povestit ca l-a asteptat pe acesta de la ora 22.00 in cafeneaua Bosco-cafe din mall si ca au mancat pe la ora 23.00. Apoi, cei doi au mers pe jos spre podul din apropierea Kremlinului, indreptandu-se catre o cladire rezidentiala de lux din apropierea palatului prezidential, unde Nemtov avea un apartament.

Desi anterior s-a scris ca Nemtov a fost impuscat din masina sau de un barbat care a coborat in masina, se pare ca, de fapt, atacatorul pandea sub o pasarela a podului, l-a impuscat in spate si apoi a urcat in masina care oprise doar pentru a-l lua de acolo pe asasin. Jurnalistii rusi scriu ca relatia dintre Nemtov si fotomodelul ucrainean a inceput in urma cu mai bine de patru ani, cand ea avea 19 ani. Desi este casatorit cu Raisa de mai bine de 20 de ani, este un secret la vedere ca Nemtov nu mai avea, de fapt, nicio relatie amoroasa cu aceasta. Politicianul are o fiica alaturi de Raisa, un fiu si o fiica nascute de Ekaterina Odintsova (foto jos) , o vedeta TV cu care Nemtov a avut o relatie si o alta fiica alaturi de fosta sa secretara, Irina Koroleva, care a lucrat la Administratia Presedintiei Ruse. Politicianul avea o relatie si cu o anumita Anastasia Ogneva, pe care nu facea niciun efort sa o ascunda.

Nemtov ducea un stil de viata caracterizat de altii drept promiscuu, dar, de fapt, toate relatiile sale erau la vedere. Mai mult, se pare ca toate acestea - alaturi de copii - au stat la aceeasi masa, povesteste un prieten al politicianului asasinat, citat de portalul dni.... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro