Cine e criminalul care a omorat un politist la Suceava cu zeci de lovituri de cutit. Ucigasul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Cine e criminalul care a omorat un politist la Suceava cu zeci de lovituri de cutit. Ucigasul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

UPDATE 19:15 Tribunalul Suceava a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele lui Ioan Besa, pentru omor, dupa ce, in cursul serii de joi, a injunghiat mortal un politist. Alte stiri pe aceasta tema: Politist omorat de un individ ce l-a lovit de zeci de ori cu un cutit.

acum 84 luni (21 Jul 2017)

UPDATE 19:15 Tribunalul Suceava a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele lui Ioan Besa, pentru omor, dupa ce, in cursul serii de joi, a injunghiat mortal un politist.

---

Ioan Besa (23 ani), din catunul Mironu, comuna Valea Moldovei, judetul Suceava, este individul ce l-a omorat pe agentul sef Sorin Vezeteu pe peronul Garii Burdujeni din municipiul Suceava. Acesta l-a atacat pe politist cu un cutit, lovindu-l de zeci de ori in seara zilei de joi, 20 iulie. Acesta a incercat sa se apere, insa a cazut la pamant unde a continuat sa fie atacat si lovit cu un cutit de catre agresor. La fata locului au intervenit medicii SMURD, insa desi au incercat timp de o ora sa-l resusciteze pe omul legii, din nefericire au fost nevoiti sa constate decesul.

Gara Burdujeni a fost impanzita de criminalisti coordonati de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava. Dupa miezul noptii, Ioan Besa a fost transferat in Arestul IPJ Suceava, fiind retinut pentru comiterea infractiunii de omor.

Criminalul a plecat in strainatate inainte de a implini 18 ani. In timp ce se afla in Spania, Ioan Besa a fost retinut pentru 72 de ore dupa ce a fost implicat intr-o altercatie.

De ceva timp, Besa locuia in preajma Garii Burdujeni din municipiul Suceava.

In dimineata zilei de vineri, 21 iulie, Ioan Besa a fost dus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava pentru a fi audiat.

Alte stiri pe aceasta tema:

Politist omorat de un individ ce l-a lovit de zeci de ori cu un cutit. Agresorul a declarat ca recunoaste fapta dar nu o regreta

Reconstituirea: criminalul care a ucis doua femei a fost pus sa refaca firul evenimentelor Revolta lui Marian Godina dupa moartea violenta a unui politist la Suceava: "Unde se termina numaratoarea pentru a fi aparati de lege?" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro