Cine ar fi crezut? Un CELEBRU DRESOR DE CAINI este ANCHETAT din cauza unor presupuse acte de CRUZIME FATA DE ANIMALE

Cine ar fi crezut? Un CELEBRU DRESOR DE CAINI este ANCHETAT din cauza unor presupuse acte de CRUZIME FATA DE ANIMALE

"Cesar Millan coopereaza cu autoritatile si va face acest lucru si in continuare", fiind "sigur ca ancheta va arata ca nu a avut un comportament necorespunzator", se arata intr-un comunicat de presa al celor de la National Geographic Wild, postul de televiziune care difuzeaza programul ''Cesar 911''.

acum 60 luni (12 Mar 2016)

Numele celebrului dresor de caini Cesar Millan este implicat intr-o ancheta pe care autoritatile americane au deschis-o dupa ce acesta s-a ocupat de consilierea unui caine.

Astfel, conform Agerpres, a fost demarata o ancheta in legatura cu realizatorii emisiunii ''Cesar 911'', in care vedeta este dresorul Cesar Millan. "Cesar Millan coopereaza cu autoritatile si va face acest lucru si in continuare", fiind "sigur ca ancheta va arata ca nu a avut un comportament necorespunzator", se arata intr-un comunicat de presa al celor de la National Geographic Wild, postul de televiziune care difuzeaza programul ''Cesar 911''.

Aceasta situatie a fost generata de o intamplare de la 26 februarie, cand Simon, cainele pe care il consilia Millan, a atacat un porc, mascota propriilor stapani. Citeste si:

+Cazul cainelui legat de masina in trafic, care a SOCAT Romania: Politistii ...

+SCENA de COSMAR in Targu Mures: Caine legat de masina si tarat in trafic ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro