Cine a "ingropat" Rapidul: conducere incompetenta, jucatori de duzina si rezultate de Dosarele X. Calculele salvarii

Cine a

Cristiano Bergodi a bifat prima infrangere in 14 meciuri, adunate in doua mandate pe banca Rapidului, si, culmea ironiei, tocmai acest esec, 1-2 cu CS U Craiova, a trimis echipa cu un picior in "B". Dinamo, Astra si Craiova, suspecte Cu doua etape inainte de finalul campionatului, Rapid are nevoie de un miracol pentru salvare si din cauza unor rezultate suspecte care au favorizat rivalele giulestenilor in aceasta lupta pentru "supravietuire".

acum 71 luni (18 May 2015)

Cristiano Bergodi a bifat prima infrangere in 14 meciuri, adunate in doua mandate pe banca Rapidului, si, culmea ironiei, tocmai acest esec, 1-2 cu CS U Craiova, a trimis echipa cu un picior in "B".

Primul vinovat pentru aceasta situatie ar fi finantatorul Valerii Moraru, cel care s-a trezit abia in iarna si a facut un lot cat de cat competitiv, dupa ce, in tur, Rapid s-a clasat pe ultima pozitie, cu doar 11 puncte din 17 partide, avand un golaveraj groaznic: 7-24!

Apoi, trebuie mentionate si punctele cruciale care s-au pierdut si in tur, dar si in retur din cauza unor gafe monumentale. Astfel, "sepcile rosii" au invins dupa sase meciuri consecutive fara victorie si fara gol marcat in Liga I. "Killer-ul" Radu Petrescu Si erorile de arbitraj au contribuit la situatia actuala a Rapidului. La Iasi (0-0), centralul Radu Petrescu le-a refuzat giulestenilor un penalty care s-a vazut si din avion, in timp ce, duminica, in partida cu CS U Craiova (1-2), Istvan Kovacs n-a fluierat 11 metri, pe final, la un fault asupra lui Pancu. Dinamo, Astra si Craiova, suspecte Cu doua etape inainte de finalul campionatului, Rapid are nevoie de un miracol pentru salvare si din cauza unor rezultate suspecte care au favorizat rivalele giulestenilor in aceasta lupta pentru "supravietuire". Astra, Dinamo si CS U Craiova s-au impus in confruntarile cu Rapid, jucand pe viata si pe moarte.

Iata ce a relevat o "radiografie" facuta de "Adevarul": *Dinamo a batut Rapid cu 2-0 pe "Arena Nationala". Pana la acest rezultat, "cainii" inregistrasera trei infrangeri cu CSMS Iasi (0-1), FC Brasov (0-1) si Chiajna (0-3) si o remiza, acasa, cu FC Botosani (0-0).

Dupa ce a invins Rapid, Dinamo a continuat sa fie "porumbelul pacii" si n-a batut pe nimeni in urmatoarele patru intalniri. *Astra a batut Rapid cu 2-0, la Giurgiu, in meciul de debut al lui Dorinel Munteanu pe banca. In aceasta serie, giurgiuvenii au cedat toate punctele cu CFR Cluj (0-1), Viitorul (0-2) si Gaz Metan (1-2)... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro