Cine a fost si cum va ramane in memoria romanilor Regina Ana

Cine a fost si cum va ramane in memoria romanilor Regina Ana

Nici Papa de la Roma nu i-a vrut impreuna si au trait nedespartiti 68 de ani Va ramane in memoria romanilor drept Regina care primea colindatorii veniti cu saniile de Craciun, la castelul de la Savarsin, cea care deschidea portile Palatului Elisabeta pentru oamenii de rand si care se potrivea perfect in decorul fastuos al Pelesului sau al Catedralei Westminster, atunci cand, la bratul regelui sau a participat, in 2011, la cununia printului William.

acum 95 luni (3 Aug 2016)

Nici Papa de la Roma nu i-a vrut impreuna si au trait nedespartiti 68 de ani

Va ramane in memoria romanilor drept Regina care primea colindatorii veniti cu saniile de Craciun, la castelul de la Savarsin, cea care deschidea portile Palatului Elisabeta pentru oamenii de rand si care se potrivea perfect in decorul fastuos al Pelesului sau al Catedralei Westminster, atunci cand, la bratul regelui sau a participat, in 2011, la cununia printului William. Dar ea va ramane in memoria noastra si ca o femeie simpla, care a fost vanzatoare de flori in America si soferita pe o ambulanta militara, in razboi, sau ca femeia speriata de moarte, in anii ‘90, atunci cand oamenii lui Ion Iliescu i-au alungat din tara unde trebuiau sa fie regi.

Guvernul si liderii politici nu stiu cum s-o ingroape pe Regina Ana

Principesa Ana de Bourbon- Parma - cunoscuta la noi in tara indeobste sub apelativul de "Regina Ana", dar pe numele sau din actele de stare civila Anne Antoinette Françoise Charlotte Zita Marquerite - s-a nascut pe 18 septembrie 1923, la Paris, si a murit pe 1 august 2016, intrun spital din Morges, Elvetia. Ea fost stranepoata regilor Christian al IX-lea al Danemarcei - pe linie materna si Miguel I al Portugaliei - pe linie paterna. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro