Cinci zile cu mortul in casa din cauza doctoritei satului. Revolta in masa a localnicilor: "Avea un comportament foarte bun inainte de a se casatori"

Cinci zile cu mortul in casa din cauza doctoritei satului. Revolta in masa a localnicilor:

Primarul comunei Morteni, Ionel Olteanu, in disperare de cauza, a sunat la 112, insa medicul de la ambulanta a constatat decesul dar nu a putut elibera certificatul de care rudele aveau nevoie pentru a se pregati de inmormantare.

acum 79 luni (16 Feb 2017)

Oamenii sunt revoltati atat pe situatia intalnita, cat si de faptul ca sotul cadrului medical ii repede cum ii vede in dispensar si ii trimite acasa. Decesul a avut loc vineri, iar femeia a putut fi inmormantata abia marti, pentru ca le lipseau certificatul de deces eliberat de medicul de familie.

Primarul comunei Morteni, Ionel Olteanu, in disperare de cauza, a sunat la 112, insa medicul de la ambulanta a constatat decesul dar nu a putut elibera certificatul de care rudele aveau nevoie pentru a se pregati de inmormantare. Oamenii nu se duc de drag la ei, ci atunci cand au probleme. Doctora este la noi in comuna de 20 de ani. Avea un comportament foarte bun inainte de a se casatori, dar acum a imprumutat din comportamentul lui. Oamenii s-au plans la primarie in numar foarte mare, sunt foarte nemultumiti de doctor si solicita un alt medic. Sunt in jur de 700 de semnaturi din 2.400 si vor mai veni sa semneze", ne-as spus Barbu Nicolae, consilier la in Consiliul Local Morteni. Acesta mai spune ca dispensarul este acum un focar de infectie, pentru ca reziduurile de la medicamente sunt aruncate undeva in spatele cladirii. Noi nu am putut s-o inmormantam pentru ca nu aveam de la ea certificat de deces. Pana la aceasta ora nu am reusit sa luam legatura cu medicul de familie pentru a-si spune punctul de vedere. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro