Cinci rromi care au incercat sa jefuiasca un japonez, la Roma, au patit-o rau. Nu stiau ca il au in fata pe campionul Japoniei la Ju Jitzu. Campionul i-a bagat in spital pe trei dintre atacatori

Campionul Japoniei la Ju Jitzu, Yoshihiko Kamo, se bucura de vacanţa la Roma şi se plimba liniştit, impreună cu soţia, cand s-a trezit inconjurat de cinci romi, relatează site-ul italian news24roma.com. Informațiile sunt contestate și de site-ul butac.it, un site care spune că are ca scop declarat demascarea subiectelor inventate de unele site-uri de știri.

acum 87 luni (10 Sep 2016)

Intr-un articol postat pe news24roma.com se suține că la Roma a avut loc o altercație cu rezultat neașteptat după ce cinci talhari rromi au atacat un japonez. Informația este insă contestată de unii bloggeri italieni care și-au exprimat indoiala cu privire la autenticitatea evenimentului relatat de sursa citata.

Unul dintre aceștia, David Puente, remarcă faptul că numele citat este identic cu numele ambasadorului Japoniei in Emiratele Arabe Unite care este specialit in Jiu-jitsu.

Conorm sursei citate: "Cinci huligani romi au vrut să jefuiască un japonez aflat in vacanţă la Roma".

"Ei nu ştiau, insă, că era campion la Ju Jitzu, aşa că trei dintre atacatori au ajuns la spital, in stare foarte gravă", relatează site-ul italian news24roma.com

Zicala "nu ştii niciodată peste cine dai" a devenit realitate la Roma, vineri, in apropierea gării Termini. Campionul Japoniei la Ju Jitzu, Yoshihiko Kamo, se bucura de vacanţa la Roma şi se plimba liniştit, impreună cu soţia, cand s-a trezit inconjurat de cinci romi, relatează site-ul italian news24roma.com.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se văd cei cinci romi inconjurand cuplul, iar unul dintre ei, cel mai solid, il confruntă agresiv pe japonez.

In acel moment, campionul de Ju Jitzu inceput să se rotească şi să sară dintr-o parte in alta ca şi cum ar fi fost pe arcuri, imprăştiind lovituri puternice in toţi cei cinci romi. Ceilalţi trei, insă, au ajuns la serviciul de urgenţe al Policlinicii Umberto, iar prognosticul medicilor este rezervat.

Informațiile sunt contestate și de site-ul butac.it, un site care spune că are ca scop declarat demascarea subiectelor inventate de unele site-uri de știri. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro