Cinci romani au fost raniti la Londra, dupa ce o masina a intrat intentionat in pietoni

Cinci romani au fost raniti la Londra, dupa ce o masina a intrat intentionat in pietoni

Alte doua persoane au fost grav ranite, dar sunt intr-o stare stabila, fiind vorba de o femeie de 35 de ani si un barbat de 25 de ani. De asemenea, alti doi barbati in varsta de 36 de ani si, respectiv, 46 de ani au fost raniti in accident, dar sunt internati in stare stabila.

acum 88 luni (26 Feb 2017)

UPDATE 23.30 MAE a anuntat ca cinci cetateni romani au fost raniti in urma accidentului din Bellingham, unul dintre ei ramanand in stare critica. "Conform ultimelor informatii oficiale obtinute de consulul Romaniei la Londra, care a luat legatura si s-a deplasat atat la spitale cat si politie, cinci cetateni romani au fost raniti si transportati la unitatile spitalicesti King's College London si Royal London Hospital. Patru cetateni romani sunt internati, unul este in stare critica, trei sunt in stare stabila, iar al cincilea cetatean roman a fost externat, dupa acordarea de ingrijiri medicale", transmite MAE. "Potrivit informatiilor oficiale transmise, pana in prezent, de autoritatile locale britanice, o persoana de cetatenie romana a fost implicata in accident. Un reprezentant al ambasadei romane in Marea Britanie a mers la spitalul respectiv pentru a oferi asistenta consulara romanului ranit si pentru a verifica daca mai sunt romani afectati de acest incident. Misiunea diplomatica ramane in legatura cu autoritatile locale si cu unitatea medicala in care au fost internati ranitii, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara in functie de necesitati", mai precizeaza sursa citata. Cinci persoane au fost ranite duminica dimineata, inclusiv un tanar care este in stare critica, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni din cartierul Bellingham, situat in sud-estul metropolei Londra.

De asemenea, unii martori sustin ca soferul ar fi intrat intentionat in pietoni, desi aceste informatii nu au fost confirmate de autoritatile britanice, potrivit presei internationale. Incidentul a avut loc in jurul orei locale 8.20 (10.20 ora Romaniei), atunci cand masina a parasit carosabilul in apropiere de statia de autobuz Cartford si s-a izbit in oamenii adunati in fata unei spalatorii de masini din Bellingham. Printre raniti se numara un tanar in varsta de 25 de ani, iar starea acestuia este critica. Alte doua persoane au fost grav ranite, dar sunt intr-o stare stabil... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro