Cinci rase de caini potriviti pentru apartament. Care sunt preturile lor in Romania

Cinci rase de caini potriviti pentru apartament. Care sunt preturile lor in Romania

Cei care vor sa achizitioneze un caine din aceasta rasa, fie de la crescatori si de la firmele specializate, trebuie sa stie ca pretul poate porni de la 100 de euro si ajunge pana la 250 de euro.

acum 59 luni (29 Apr 2018)

Poate cea mai populara rasa de caini de talie mica din Romania, bichonii sunt foarte afectuosi cu stapanii lor, in egala masura prietenosi si cu alti caini. Patrupedele din aceasta rasa ajung la maximum 25 de centimetri inaltime si 3 kilograme in greutate.

Cei care vor sa achizitioneze un caine din aceasta rasa, fie de la crescatori si de la firmele specializate, trebuie sa stie ca pretul poate porni de la 100 de euro si ajunge pana la 250 de euro. Cinefilii vor recunoaste aceasta rasa amintindu-si de filmul Doamna si Vagabondul. E un caine de talie mica ce poate ajunge pana la 8 kilograme si 30 de centimetri inaltime. Afectuos si prietenos cu strainii, exemplarul din aceasta rasa este devotat stapanului si iubitor cu copiii. Pretul mediu al unui caine din aceasta rasa este de 300-350 de euro. Caine de talie mica, un exemplar din aceasta rasa va cantari 2-3 kilograme si va ajunge la o inaltime de 20 de centimetri. Pretul unui catel din aceasta rasa porneste de la 250 de euro. Acest caine va ajunge la maximum 7 kilograme si o inaltime de 25 de centimetri. Pretul unui catelus poate porni de la 100-150 de euro. Ceva mai activ decat celelalte rase prezentate, cainele din aceasta rasa este si ceva mai masiv putand ajunge pana la 13 kilograme. Pretul unui astfel de exemplar porneste de la 250 - 300 de euro.

Citeste si:

Cinci rase de caini care-ti pazesc cu strasnicie curtea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro