Cinci partii de schi din Europa in care va puteti petrece Sarbatorile de Iarna

Cinci partii de schi din Europa in care va puteti petrece Sarbatorile de Iarna

Val Thorens Aceasta statiune din Franta este situata la o altitudine de 2.300 de metri, fiind cea mai inalta din Europa. Pasionatii de ski au la dispozitie cu 151 km de partii, deserviti de 34 de instalatii de transport pe cablu moderne cu o capacitate de preluare de 69 000 persoane pe ora.

acum 78 luni (14 Dec 2017)

Val Thorens

Aceasta statiune din Franta este situata la o altitudine de 2.300 de metri, fiind cea mai inalta din Europa. In anii 2014, in 2015 si in 2016 a fost desemnata "cea mai buna statiune de schi din Europa", voturile fiind exprimate de turisti pe site-ul European Best Destination.

Tot acolo se afla si 3 Vallee, cea mai mare zona de schi din lume,cu aproximativ 600 de kilometri de partii interconectate.

St. Moritz

Considerata una dintre cele mai vechi statiuni de iarna din lume, St. Moritz se bucura de 322 de zile insorite pe an, record in Elvetia. Potrivit Direct Booking, aici se poate schia pe doi ghetari, respectiv Rettenbach si Tiefenbach, conectati printr-un tunel de ski lung de 170 de metri la 3.000 de metri altitudine. Pasionatii de ski au la dispozitie cu 151 km de partii, deserviti de 34 de instalatii de transport pe cablu moderne cu o capacitate de preluare de 69 000 persoane pe ora. "Skipass-ul "Kitzbuhel" va pune la dispozitie 179 km de placere pe zapada - cu ture de schi chiar 215 km! Datorita celor mai moderne instalatii pentru zapada artificiala, domeniul de schi Kitzbuhel dispune de partii bine preparate pe termen indelungat", se arata pe site-ul de specialitate Direct Booking.

Megeve

Situata in sud-estul Frantei, statiunea are in jur de 4.000 de locuitori. Ea face parte din regiunea de ski "Evasion Mont Blanc", ce are 440 km de partii si 122 instalatii pe cablu, totul cu un singur skipass "Evasion"!, conform Skimania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro