Cinci motive pentru a dormi fara pijama

Cinci motive pentru a dormi fara pijama

Reduce riscul de infectii vaginale Inlaturarea hainelor poate fi si o buna solutie de reducere a riscului de infectii vaginale cu fungi, permitand mai buna aerisire a zonei , este un alt argument gasit de specialisti Reduce riscul de diabet Potrivit studiului "Privarea de somn creste nivelul de acizi grasi liberi la barbatii sanatosi" publicat in Jurnalul de Diabet din SUA, lipsa de somn mareste nivelul acestor acizi, fapt care influenteaza capacitatea insulinei de a regla nivelul zaharului din sange.

acum 100 luni (4 Aug 2016)

Memoria si frumusetea au de castigat

Din start, decizia de a dormi fara pijama face ca temperatura corporala in timpul somnului sa scada, ceea ce in noptile toride de vara e o adevarata binefacere. Pentru a ne putea odihni cum trebuie temperatura camerei nu trebuie sa treaca de 20 de grade Celsius, potrivit Asociatiei Spaniole pentru Somn, citata de publicatia "El Pais". Opt ore de odihna in fiecare noapte ne protejeaza de boli cardiovasculare, ne imbunatateste memoria si randamentul intelectual.

Creste stima de sine

De cate ori te-ai contemplat fara haine in oglinda luna aceasta? Aceasta pentru ca dormitul dezbracat este o buna tehnica de a reaprinde sentimentul de confort si de acceptare a propriului corp, explica Carme Sanchez, psiholog clinician si unul dintre directorii Institutului pentru Studii Sexuale din Barcelona.

Imbunatateste viata sexuala

Daca tot dormim fara haine, sa facem acest lucru alaturi de un partener, mai spun specialistii, iar consecinta poate fi mai mult ca sigur imbunatatirea vietii sexuale prin relatii neprogramate.

Reduce riscul de infectii vaginale

Inlaturarea hainelor poate fi si o buna solutie de reducere a riscului de infectii vaginale cu fungi, permitand mai buna aerisire a zonei , este un alt argument gasit de specialisti

Reduce riscul de diabet

Potrivit studiului "Privarea de somn creste nivelul de acizi grasi liberi la barbatii sanatosi" publicat in Jurnalul de Diabet din SUA, lipsa de somn mareste nivelul acestor acizi, fapt care influenteaza capacitatea insulinei de a regla nivelul zaharului din sange. Potrivit autoarelor Esra Tasali, profesor la Universitatea de Medicina din Chicago, si Josiane Broussard , cercetator la Cedars-Sinai Medical Center si la Institutul pentru Studiul Obezitatii din Los Angeles, daca dormim suficient iar odihna noastra este de buna calitate, va creste si stabilitatea zaharului in sange si se va reduce ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro