Cinci metode simple prin care poti reduce costul lunar al facturii telefonului mobil

Cinci metode simple prin care poti reduce costul lunar al facturii telefonului mobil

Costurile suplimentare la factura de telefon nu se aduna deodata, ci apar prin scapari de-a lungul lunii. Asadar familiarizeaza-te cu aceste informatii - le poti afla cu exactitate in magazin, pe factura sau accesand contul de client online (in cazul in care operatorul ofera aceasta varianta) si vei stii mereu cat ai de platit. Foloseste internetul de la operator doar in momentele cand nu poti beneficia de o conexiune wireless si in acest fel nu vei mai fi niciodata surprins de trafic suplimentar din cauza consumului de internet.

acum 36 luni (29 Aug 2017)

Costurile suplimentare la factura de telefon nu se aduna deodata, ci apar prin scapari de-a lungul lunii. Acele plati extra la factura sunt rezultatul unei luni in care ori nu ai acordat atentie planului de factura ori ti-au scapat mici detalii care, cumulate, au dus la cheltuieli aparent inexplicabile. Fiecare abonament ofera o cantitate specifica de minute, mesaje si consum de internet.

Planurile de abonamente pot fi diferite, unele ofera minute si mesaje nelimitate, altele internet - depinde pentru ce beneficii ai optat cand ai semnat contractul. Asadar familiarizeaza-te cu aceste informatii - le poti afla cu exactitate in magazin, pe factura sau accesand contul de client online (in cazul in care operatorul ofera aceasta varianta) si vei stii mereu cat ai de platit. Invata sa iti urmaresti singur costurile

Majoritatea operatorilor de telefonie mobila iti pun la dispozitie posibilitatea de a verifica costurile din timpul lunii.

Afla din magazinele operatorilor care este codul pe care trebuie sa il transmiti pentru controlul costului si obisnuieste-te sa realizezi aceasta verificare macar de doua ori pe luna. Insa, odata cu el vin si o multitudine de aplicatii pe care le poti folosi pentru a fi mereu in contact cu cei dragi - prin mesaje, sunet si imagine.

Cele mai populare aplicatii, pe care le folosim pentru a pastra legatura cu cei apropiati sunt si cele care consuma cel mai mult internet. Facebook, Instagram, Snapchat sau YouTube sunt aplicatiile care necesita consum de date asa ca recomandarea noastra este sa incerci mereu sa folosesti internet wireless cand ai oportunitatea. Consumul excesiv al datelor mobile poate fi cauzat de diferite aplicatii care, daca nu sunt inchise, continua sa foloseasca internetul pentru a-si face actualizari si a trimite notificari.

Cea mai buna optiune este oprirea conexiunii la internet in perioada in care nu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro