Cinci masini avariate intr-un accident din cartierul clujean Marasti. Un barbat s-a dus sa imparta martisoare, cand s-a intors si-a gasit autoturismul distrus

Cinci masini avariate intr-un accident din cartierul clujean Marasti. Un barbat s-a dus sa imparta martisoare, cand s-a intors si-a gasit autoturismul distrus

Cele doua masini au intrat in coliziune, Opel-ul fiind proiectat intr-o Dacie "papuc" care stationa intr-unul din locurile de parcare de pe marginea drumului si care a ricosat in alte doua masini aflate in fata acesteia. La fata locului s-au deplasat de altfel de urgenta doua auto-speciale de pompieri, pentru a evita o eventuala aprindere cauzata de scurgerea de combustibil.

acum 100 luni (1 Mar 2016)

Un tanar care conducea un Wolkswagen Passat, in sensul de mers dinspre centru spre Iulius Mall s-a pregatit pentru viraj la stanga.

Cele doua masini au intrat in coliziune, Opel-ul fiind proiectat intr-o Dacie "papuc" care stationa intr-unul din locurile de parcare de pe marginea drumului si care a ricosat in alte doua masini aflate in fata acesteia. Datele de mai sus au fost confirmate de reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Cluj. La fata locului s-au deplasat de altfel de urgenta doua auto-speciale de pompieri, pentru a evita o eventuala aprindere cauzata de scurgerea de combustibil.

Opel-ul care a intrat in depasire neregulamentara a fost proiectat circa 20 de metri mai in fata, iar o roata ce i-a fost "smulsa" in urma impactului a ramas in spate, in dreptul Daciei, al carei sofer s-a declarat socat de cele intamplate.

"Unde aveam de ajuns erau trei femei si am vrut sa le duc cate un martisor, astfel ca am lasat masina parcata aici. E avarie serioasa, s-a rupt si bratul (de legatura intre sasiu si roata, n.red), s-a indoit si janta, ori asta nu se indoaie cu una cu doua", a povestit barbatul. FOTO Ovidiu Cornea)

Partea din fata a Daciei era in mare parte distrusa, fiind posibil ca si sasiul sa fi fost putin deplasat in urma impactului, ceea ce pune probleme de directie.

Foarte avariata a fost si masina care a provocat accidentul, in care se aflau doi tineri de nationalitate straina. Pe langa roata pe care autoturismul a "pierdut-o" efectiv pe drum, caroseria autoturismului, in special in partea din spate, a fost indoita puternic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro