Cinci ingrediente naturale care iti iau durerea cu mana - sfaturile medicului

Cinci ingrediente naturale care iti iau durerea cu mana - sfaturile medicului

Natura ne ofera remedii fara efecte adverse, care ne pot scapa de durerile de cap, de dinti sau de durerile musculare si inflamatii. Are atat efect antinflamator, cat si calmant si ne poate scapa de durerile de cap, de durerile articulare si chiar de durerile de stomac atunci cand avem indigestie. Sunt foarte eficiente si impotriva migrenelor (dureri foarte puternice de cap), dar pot scadea si febra si pot ajuta in cazul durerilor de stomac.

acum 83 luni (12 Apr 2016)

Natura ne ofera remedii fara efecte adverse, care ne pot scapa de durerile de cap, de dinti sau de durerile musculare si inflamatii. "Ghimbirul este folosit de sute de ani ca un remediu antidurere. Are atat efect antinflamator, cat si calmant si ne poate scapa de durerile de cap, de durerile articulare si chiar de durerile de stomac atunci cand avem indigestie. Se poate consuma crud, iar pentru cine nu agreeaza gustul puternic, se poate procura sub forma de pulmbere din care se face ceai", spune Mihaela Naste, medic homeopat.

Salcia pentru migrene

Salcia sub forma de ceai este unul dintre cele mai eficiente remedii impotriva durerilor de cap. "Explicatia este simpla deoarece scoarta de salcie contine salicina, o substanta cu efecte similare aspirinei pastile, doar ca este naturala. Ceaiul din pulbere de salcie este unul dintre cele mai eficiente remedii impotriva durerilor de cap, mai ales a migrenelor persistente. Este dovedit ca durerea incepe sa treaca la maxim o ora dupa ce am baut o cana de ceai de salcie", mai spune medicul.

Usturoiul, bun la toate

Usturoiul este un alt ingredient natural care ne scapa de durere, dar este si un antibiotic natural foarte eficient. Este foarte eficient in cazul durerilor de cap, al sinuzitei, al nevralgiilor (atunci cand spunem ca ne-a tras curentul), dar si in cazul durerilor dentare care sunt extrem de neplacute. Usturoiul contine o substanta numite capsaicina care este renumita pentru posibilitatea de combatere a durerilor.

Plante sedativ

Musetelul, roinita si valeriana sunt trei plante care actioneaza ca si calmante naturale. "Musetelul, roinita si valeriana au si proprietati sedative si ne ajuta sa scapam de anxietate si sa ne odihnim mai bine. Sunt foarte eficiente si impotriva migrenelor (dureri foarte puternice de cap), dar pot scadea si febra si pot ajuta in cazul durerilor de sto... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro