Cinci cupluri de pe marele ecran care nu s-au inteles deloc in viata reala

Vivian Vance si William Frawley Vivian Vance si William Frawley au format un cuplu in filmul "I Love Lucy" din 1953 si, chiar daca nu erau chiar doi indragostiti, intepaturile pe care si le aruncau unul altuia ca parte a rolurilor pe care le jucau s-au transmis si in viata reala. William Frawley si Vivian Vance, intr-o disputa aprinsa Pierce Brosnan si Teri Hatcher Pierce Brosnan si Teri Hatcher au fost un cuplu in pelicula "007 si Imperiul Zilei de Maine/Tomorrow Never Dies" din seria "James Bond", dar Brosnan a fost foarte deranjat de faptul ca actrita intarzia foarte mult la filmari si a recunoscut ca la un moment dat i-a adresat cuvinte "care nu au fost foarte frumoase".

acum 103 luni (2 Mar 2015)

Vivian Vance si William Frawley

Vivian Vance si William Frawley au format un cuplu in filmul "I Love Lucy" din 1953 si, chiar daca nu erau chiar doi indragostiti, intepaturile pe care si le aruncau unul altuia ca parte a rolurilor pe care le jucau s-au transmis si in viata reala. Vivian Vance era cu 22 de ani mai tanara decat William Frawley, actrita aratandu-si nedumerirea referitor la credibilitatea unui astfel de cuplu pe marele ecran.

William Frawley si Vivian Vance, intr-o disputa aprinsa

Pierce Brosnan si Teri Hatcher

Pierce Brosnan si Teri Hatcher au fost un cuplu in pelicula "007 si Imperiul Zilei de Maine/Tomorrow Never Dies" din seria "James Bond", dar Brosnan a fost foarte deranjat de faptul ca actrita intarzia foarte mult la filmari si a recunoscut ca la un moment dat i-a adresat cuvinte "care nu au fost foarte frumoase". Actorul a povestit ca a aflat abia mai tarziu ca partenera sa de pe marele ecran era insarcinata si nu se simtea bine in timpul filmarilor.

Pierce Brosnan i-a adresat actritei Teri Hatcher cuvinte "care nu au fost frumoase"

Jennifer Grey si Patrick Swayze

Jennifer Grey si Patrick Swayze au dat viata unuia dintre cele mai pasionale cupluri in filmul "Dirty Dancing", in rolurile lui Baby si Johnny.

"Am avut cateva momente tensionate dupa cate o zi lunga si obositoare de filmare. Ea parea destul de afectata emotional, uneori izbucnea in lacrimi daca cineva o critica, alteori se purta copilareste, fortandu-ne sa filmam aceeasi scena de cateva ori pana iesea", a scris regretatul Patrick Swayze in autobiografia "Time Of My Life".

Patrick Swayze si Jennifer Grey, doua personalitati puternice

Laurence Olivier si Marilyn Monroe

Laurence Olivier si Marilyn Monroe au jucat impreuna in filmul "Printul si dansatoarea/The Prince And The Showgirl" din 1957, o pelicula ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro