Cinci ani de inchisoare pentru omor. Si-a inconjurat proprietatea cu gard electric si a provocat decesul unei femei

Cinci ani de inchisoare pentru omor. Si-a inconjurat proprietatea cu gard electric si a provocat decesul unei femei

"(...) Desfiinteaza, in parte, hotararea atacata in ce priveste solutionarea actiunii penale si procedand la o noua judecata a cauzei in aceste limite : Respinge cererea formulata de inculpatul Cristea Remus Dorinel de schimbare a incadrarii juridica data faptei prin actul de sesizare, din infractiunea de omor in infractiunea de ucidere din culpa.

acum 55 luni (7 May 2017)

Decizia definitiva in acest dosar a fost pronuntata la Curtea de Apel Alba Iulia la sfarsitul lunii aprilie 2017. Cristea Remus Dorinel fusese condamnat anterior, de Tribunalul Alba, la 3 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioada de 4 ani. Parchetul a formulat apel, iar instanta superioara a decis ca tanarul de 34 de ani trebuie sa mearga la inchisoare pentru 5 ani. "(...) Desfiinteaza, in parte, hotararea atacata in ce priveste solutionarea actiunii penale si procedand la o noua judecata a cauzei in aceste limite : Respinge cererea formulata de inculpatul Cristea Remus Dorinel de schimbare a incadrarii juridica data faptei prin actul de sesizare, din infractiunea de omor in infractiunea de ucidere din culpa. Condamna pe inculpatul Cristea Remus Dorinel, la o pedeapsa de: - 5 ani inchisoare si 2 ani interzicerea drepturilor prev. a) si b) Cod penal ca pedeapsa complementara pentru savarsirea infractiunii de omor (...)", se afirma in minuta deciziei de la Curtea de Apel Alba Iulia.

Tragedia s-a produs in data de 11 iulie 2016 iar victima a fost o femeie de 69 de ani, din aceeasi localitate. "Inculpatul si-a imprejmuit gradina din spatele locuintei cu un gard electric (fir textil cu insertii metalice neizolate, conductoare de curent electric, folosit pentru paza animalelor), a conectat gardul respectiv la reteaua electrica (la priza de 220 V), contrar instructiunilor de folosire a acestuia, plecand de acasa si lasandu-l nesupravegheat, fapt care a condus la electrocutarea victimei C.P. (in varsta de 69 de ani, din localitate), in timp ce l-a atins. Victima a decedat imediat, desi la fata locului a sosit un echipaj medical de ambulanta care a intervenit pentru acordarea primului ajutor", au precizat la data respectiva reprezentantii IPJ Alba. Cum se imparte in functie de codurile de reciclareRomania lucrului prost facut. Cum s-au ras de pe fata pamantului 30 de hectare de padure pentru o partie de schi uitataAventurile lingvistice ale prefe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro