Cina este singura masa pe care o luam cu familia. Ce riscam daca asezam pe masa tot ce gasim in frigider

Cina este singura masa pe care o luam cu familia. Ce riscam daca asezam pe masa tot ce gasim in frigider

E momentul sa consumam vegetale precum salata verde, rucola, andive, rosii, ardei, castraveti, fructe proaspete, grasimi sanatoase precum uleiul de masline sau de floarea soarelui si proteine de valoare inalta precum cele din peste, fructe de mare, carne de curcan sau de pui si urda.

acum 59 luni (13 Feb 2018)

Cina este una dintre mesele importante ale zilei si singura pe care o luam alaturi de familie sau de prieteni. Daca in timpul zilei nu am respectat orarul celorlalte mese, cu siguranta vom fi tentati sa punem pe masa tot ce gasim prin camara sau prin frigider.

Astfel, rezultatul va fi un surplus important de calorii inainte de culcare, un somn agitat si o crestere in greutate, potrivit "Abecedarului de nutritie", coordonat de prof.dr. Nicolae Hancu, medic de diabet, nutritie si boli metabolice. E momentul sa consumam vegetale precum salata verde, rucola, andive, rosii, ardei, castraveti, fructe proaspete, grasimi sanatoase precum uleiul de masline sau de floarea soarelui si proteine de valoare inalta precum cele din peste, fructe de mare, carne de curcan sau de pui si urda. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro