Ciclonul Olaf, inlocuit de ciclonul Peter, care va acoperi toata tara. Cum va fi vremea incepand cu acest weekend

Ciclonul Olaf, inlocuit de ciclonul Peter, care va acoperi toata tara. Cum va fi vremea incepand cu acest weekend

Tot in weekend, un alt ciclon cu o masa de aer cald va patrunde in Romania, provocand ploi abundente in sud si sud-vest, iar de saptamana viitoare, lapovita si ninsori in zonele de deal si de munte.

acum 49 luni (17 Nov 2017)

Tot in weekend, un alt ciclon cu o masa de aer cald va patrunde in Romania, provocand ploi abundente in sud si sud-vest, iar de saptamana viitoare, lapovita si ninsori in zonele de deal si de munte. Meteorologii spun ca nu este exclus ca ninsorile sa apara si in restul tarii. Acesta ajunge in nord-vestul Romaniei in noaptea de sambata si se va extinde treptat, acoperind toata tara.

Meteorologul a declarat pentru News.ro ca ciclonul are o masa de aer rece, astfel ca temperaturile vor scadea spre 2-4 grade, la inceput in nord si in centru, apoi in restul tarii. Numa va aduce, insa, o masa de aer cald ce va provoca ploi abundente in sud si sud vest, iar saptamana viitoare, lapovita si ninsoare in zonele de deal si la munte.

Reprezentantul ANM a subliniat, insa, ca nu este exclusa posibilitatea ca ninsorile sa apara si in restul tarii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro