Christoph Daum ii raspunde IRONIC lui Gigi Becali: "Sa nu vanda jucatorii la Real! Zidane nu stie romana"

Christoph Daum ii raspunde IRONIC lui Gigi Becali:

Pentru mine, cea mai mare onoare e sa joci pentru tara ta, daca as fi jucator, as da totul pentru tara, ca sa aiba o imagine buna, sa aiba succes. Pentru mine, daca pot avea cei mai buni jucatori, si sa se si identifice cu echipa nationala, dar, pe de alta parte, accept orice decizie a lui Gigi Becali sau a jucatorilor, trebuie s-o respectam", declarat selectionaerul Christoph Daum, la Digi Sport.

acum 48 luni (14 Jul 2016)

Dupa ce Christoph Daum a fost numit selectioner al nationalei Romaniei, Gigi Becali, printre alti oameni de fotbal din tara, a contestat alegerea facuta de oficialii FRF. Patronul Stelei spunea in urma cu cateva zile ca doi dintre jucatorii echipei sale vor sa se retraga de la prima reprezentativa, dupa aducerea unui selectioner strain.

"Jucatorii acestia ar trebui sa nu plece niciodata din Romania, fiindca daca merg in strainatate, vor da de straini. Daca le e frica, sa ramana aici, sa nu plece, daca vor avea oferta de la Real Madrid, s-o refuze, pentru ca ar avea antrenor strain. Becali ar trebui sa spuna ca nu transfera niciun jucator la Real Madrid pentru ca antrenorul de acolo, Zinedine Zidane, nu vorbeste, din pacate, romana. Pentru mine, cea mai mare onoare e sa joci pentru tara ta, daca as fi jucator, as da totul pentru tara, ca sa aiba o imagine buna, sa aiba succes.

Ce e garantata in viata e schimbarea, schimbarea e garantata si nu mi-e frica. Si tot trebuie sa jucam si sa castigam. Pentru mine, daca pot avea cei mai buni jucatori, si sa se si identifice cu echipa nationala, dar, pe de alta parte, accept orice decizie a lui Gigi Becali sau a jucatorilor, trebuie s-o respectam", declarat selectionaerul Christoph Daum, la Digi Sport. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro