Chris Cornell s-a sinucis, au confirmat medicii legisti. Dezvaluiri despre ultimele clipe ale rockerului

Chris Cornell s-a spanzurat Decesul cantaretului Chris Cornell, produs in noaptea de miercuri spre joi la varsta de 52 de ani, a fost o sinucidere cauzata prin spanzurare, au confirmat medicii legisti din Wayne County, citati de "The Independent". Potrivit "The Guardian", Chris Cornell s-a confruntat cu dependenta de alcool si droguri, insa in 2007 artistul marturisea ca a reusit sa depaseasca aceste probleme si nu a mai consumat bautura si substante interzise de cinci ani, de cand s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare. Fotograful Ken Settle, care a participat la mai multe show-uri sustinute de Chris Cornell, precum si la cel mai recent, a dezvaluit pentru "The Telegraph" ca rockerul a avut "un comportament ciudat" pe scena, diferit de modul in care il mai vazuse la numeroasele concerte ale trupei.

acum 84 luni (19 May 2017)

Chris Cornell s-a spanzurat

Decesul cantaretului Chris Cornell, produs in noaptea de miercuri spre joi la varsta de 52 de ani, a fost o sinucidere cauzata prin spanzurare, au confirmat medicii legisti din Wayne County, citati de "The Independent".

Rockerul american a fost descoperit decedat in camera lui din hotelul MGM Grand Detroit, la doar cateva ore dupa ce a sustinut un concert alaturi de Soundgradern la Fox Theatre, ca parte a turneului in Statele Unite.

Un purtator de cuvant al Politiei din Detroit a declarat ca decesul a fost constatat dupa ce sotia artistului, Vicky, i-a telefonat unui prieten pentru a-l ruga sa mearga in camera de hotel al lui Cornell si sa verifice daca totul este in regula deoarce sotul ei nu ii mai raspundea la telefon. La scurt timp, barbatul l-a descoperit pe artist in sala de baie, fara semne vitale si cu o banda legata in jurul gatului.

Prietenii si colegii sunt socati de gestul artisului

Brian Bumbery, agentul de presa al starului, a declarat ca moartea cantaretului este "brusca si neasteptata", fara a oferi insa detalii despre ce l-ar fi determinat pe artist sa aleaga aceasta cale. De altfel, mai multi prieteni apropiati ai rockerului, la fel ca intreaga industrie, s-au declarat socati de vestea sinuciderii: "Chris parea in mare forma si toata lumea este acum socata", "Era un familist incredibil.

Potrivit "The Guardian", Chris Cornell s-a confruntat cu dependenta de alcool si droguri, insa in 2007 artistul marturisea ca a reusit sa depaseasca aceste probleme si nu a mai consumat bautura si substante interzise de cinci ani, de cand s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare. Am avut nevoie de cinci ani in care sa nu consum absolut nimic doar pentru a-mi recapata unele amintiri", dezvaluia la momentul respectiv rockerul.

Chris Cornell era casatorit cu agentul de presa Vicky Karayianni... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro