Chirila condamna alianta dintre Liviu Dragnea si Ionut Lupescu: "Mi se pare inadmisibil sa accepti sustinerea mafiei"

Chirila condamna alianta dintre Liviu Dragnea si Ionut Lupescu:

Iata ce a scris solistul de la Vama pe Facebook cu o zi inaitnea alegerilor pentru sefia FRF: "Nu aveam de gand sa-mi dau cu parerea despre alegerile de la FRF daca nu vedeam ca exisa o mobilizare fara precedent a aparatului de partid si de stat. Ionut Lupescu s-a bucurat si de sustinerea Gabrielei Firea, primarul care nu face nimic pentru Bucuresti, dar care a simtit o nevoie stringenta de a nu abandona linia partidului care, iata, si-a dat seama ca asa nu se mai poate, FRF-ul trebuie recuperat, sportul in general.

acum 72 luni (17 Apr 2018)

Ionut Lupescu ar fi trebut sa se gandeasca mai bine inainte de a se inrola intr-o campanie cu mafia, crede Tudor Chirila, fiul fostului mare jurnalist sportiv Ioan Chirila si fratele antrenorului Ionut Chirila.

Iata ce a scris solistul de la Vama pe Facebook cu o zi inaitnea alegerilor pentru sefia FRF:

"Nu aveam de gand sa-mi dau cu parerea despre alegerile de la FRF daca nu vedeam ca exisa o mobilizare fara precedent a aparatului de partid si de stat. Liviu Dragnea, parintele Romaniei captive, si-a declarat sustinerea pe fata pentru candidatul Ionut Lupescu, parafand inca o data ceea ce stim de mult: ca fotbalul este un vehicul politic, sportul in general, si ca banii care circula pe traseul partide-fotbal nu pot ramane necontrolati.

Ionut Lupescu s-a bucurat si de sustinerea Gabrielei Firea, primarul care nu face nimic pentru Bucuresti, dar care a simtit o nevoie stringenta de a nu abandona linia partidului care, iata, si-a dat seama ca asa nu se mai poate, FRF-ul trebuie recuperat, sportul in general. S-a activat si Mitica Dragomir care ne-a explicat mai pe intelesul nostru ca e o lupta intre servicii (Burleanu) si Dragnea (Lupescu). Apoi Ionut Lupescu a mai dat o tura pe la televizunile papusarilor unde papusile onoreaza comenzile de dejectare si gata, campania a luat sfarsit.

Eu nu pot comenta calitatile manageriale ale lui Ionut Lupescu si respect trecutul lui ca fotbalist pentru ca este strans legat de ultimele bucurii pe care le-am avut ca suporter.

Am avut sansa sa ascult urmatoarea poveste de la Francis Ford Copolla, regizorul imensei serii Nasul: ne-a povestit cum, in timpul filmarilor, John Gotti si-a mutat biroul langa platoul de filmare si a vrut sa-l cunoasca pe Coppolla cu orice pret. Tudor, mi-a spus, cand dai mana cu ei, cand primesti ceva de la ei, considera ca le apartii.

Filosofia asta nu e departe de fel... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro