Chipul lui Donald Trump, pe varful unui munte din Scotia

Chipul lui Donald Trump, pe varful unui munte din Scotia

SURSA Daily Mail Fotografia a fost realizata duminica, de catre Brian Lawrence, care parcurgea traseul muntelui alaturi de un grup de turisti, coborand spre Glen Taitneach.

acum 56 luni (25 Mar 2018)

Anul trecut, presedintele Donald Trump a lansat o gluma in cadrul unui miting pe seama adaugarii unei sculpturi in granit a chipului sau in cadrul cunoscutului ansamblu monumental dedicat presedintilor americani situat pe muntele Rushmore, potrivit The Telegraph. Fotografia este spectaculoasa, intrucat umbra imita chipul complet al presedintelui Trump, cu trasaturile dinstinctive specifice, precum "varful ascutit al coafurii de un galben-portocaliu" si chiar barbia, facand asemanarea spectaculoasa.

SURSA Daily Mail

Fotografia a fost realizata duminica, de catre Brian Lawrence, care parcurgea traseul muntelui alaturi de un grup de turisti, coborand spre Glen Taitneach. "Fotografia a fost facuta in timp ce coboram din varful Glas Tulaichean, pe care il urcase alaturi de un grup.", a adaugat Brian Lawrence. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro