Chinezarii bune de cumparat: tastaturi si carcase facute din lemn

Chinezarii bune de cumparat: tastaturi si carcase facute din lemn

Teleobiectiv pentru iPhone Telefonul tau face poze destul de bune, dar daca ai vrea sa stai in natura si sa nu-ti mai iei aparatul foto, ci mai degraba telefonul, la care sa pui un obiectiv de distanta.

acum 107 luni (3 May 2015)

Teleobiectiv pentru iPhone

Telefonul tau face poze destul de bune, dar daca ai vrea sa stai in natura si sa nu-ti mai iei aparatul foto, ci mai degraba telefonul, la care sa pui un obiectiv de distanta.

Am gasit si asta pentru voi, ca doar nu cautam degeaba pe toate site-urile de chinezarii interesante. Trepiedul de mai jos contine si o carcasa in care poti introduce (zic ei) inclusiv un iPhone 6 Plus, desi in imagini e un iPhone 4S.

Exista un obiectiv cu zoom 12 X pe care sa-l montezi in lentila si care sa te ajute sa faci imagini mai bune. Costa doar 32 de dolari, dar e o alegere riscanta, pentru ca s-ar putea sa fie foarte proasta calitatea.

Carcasa din bambus

Adauga un pic de bambus in viata ta cu o carcasa pentru iPhone (dar gasesti si pentru telefoane cu Android) care este fabricata din bambus si are o culoare ce seamana cu lemnul obisnuit.

Dezavantajul unei asemenea carcase e ca butoanele de pe margine vor fi afundate foarte mult in interior, ceea ce inseamna ca nu veti putea sa dati telefonul pe mut rapid, ci doar cu doua maini.

Tastatura de bambus

Costa 82 de dolari, dar arata exceptional. Daca nu ai o mobila potrivita, s-ar putea sa para un kitsch total, dar tastatura si mouse-ul asociat sunt diferite de ceea ce poti cumpara in mod normal de la magazine. Tastatura functioneaza pe baterii si este wireless, avand nevoie de doua baterii de tip AAA. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro