Chilotii tanga. Cum le imbolnaveste pe femei cea mai sexi lenjerie. Medicii explica de ce trebuie purtati foarte rar

Chilotii tanga. Cum le imbolnaveste pe femei cea mai sexi lenjerie. Medicii explica de ce trebuie purtati foarte rar

In lumea fashion, acest tip de lenjerie nu mai este la moda de multi ani, ramane, totusi, lenjeria intima preferata de femei. Nu as merge atat de departe cu supozitii de favorizarea cancero-rectala, dar nici infectiile nu sunt de neglijat", a precizat medicul Adina Boca.

acum 63 luni (8 Apr 2015)

Chilotii tanga au ajuns un accesoriu vestimentar indispensabil pentru cele mai multe femei. In lumea fashion, acest tip de lenjerie nu mai este la moda de multi ani, ramane, totusi, lenjeria intima preferata de femei.

Explicatia data de specialisti privind pericolele la care se expun este simpla. Astfel este facilitata raspandirea bacteriilor din zona anusului spre zona vaginala cu posibilitatea de transmitere a microbilor catre uretra si vezica. Cea mai frecventa este raspandirea Escherichia Coli (E-coli), dar sunt si alte bacterii la fel de periculoase care se trateaza cu antibiotic.

"Chilotii tanga pot fi folositi ocazional, la o tinuta deosebita sau atunci cand vrem sa ne impresionam partenerii si atat. Flora din sfera anala migreaza si pot aparea infectii vaginale si urinare.

Nici chilotii din dantela nu sunt recomandatati de medici pentru ca acestia nu lasa pielea sa respire, materialul retine microbii si favorizeaza astfel dezvoltarea unor infectii. Slipii tanga purtati pe plaja nu sunt recomandati de medici pentru ca retin umezeala si flora bacteriana se dezvolta, avand mediu favorabil.

Tanga - interzisi gravidelor

Riscurile sunt crescute in cazul gravidelor care poarta lenjeria intima nepotrivita. Pericolele sunt aceleasi, dar predispozitia de a contacta infectii este crescuta. Nu as merge atat de departe cu supozitii de favorizarea cancero-rectala, dar nici infectiile nu sunt de neglijat", a precizat medicul Adina Boca.

In dobandirea infectiilor urinare si vaginale are un rol important si factorul genetic, predispozitia pentru astfel de afectiuni. "Am vazut prostituate cu un col perfect curat si maicute pline de infectii", spune medicul.

Citeste si:

Ce se intampla, de fapt, in corpul tau cand ai orgasm: centrul controlului din creier se inchide. Barbatii devin agresivi, iar f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro