Chermeze cu bautura si dans pe Dunare platite de compania farmaceutica Vitalaire pentru medici pneumologi

Chermeze cu bautura si dans pe Dunare platite de compania farmaceutica Vitalaire pentru medici pneumologi

Eu, medic, pot sa-i fac pacientului cel mult o recomandare verbala, dar ea tot nu are valoare, pentru ca decizia ii apartine si se ia abia dupa ce are decizia de la CJAS", a spus si medicul Traian Mihaescu, pentru "Ziarul de Iasi" Chermeze cu medici, platite de Vitalaire Vitalaire este sponsor al mai multor conferinte si evenimente medicale organizate de medicii pneumologi. Celalalt aparator al iesencei, Olivian Morosanu, ne-a declarat: "Cutremurator in cazul de fata este faptul ca doamna Tansanu Elena a platit aparatului de oxigen, imediat dupa ce a fost chemata in judecata, insa acest lucru nu i-a oprit pe reprezentantii firmei sa obtina o hotarare judecatoreasca pe aceeasi suma, la care s-au adaugat evident si penalitatile de intarziere si cheltuielile de judecata".

acum 82 luni (5 Dec 2016)

O femeie din Iasi a ajuns cu poprire pe pensie dupa ce a semnat un contract cu compania Vitalaire pentru o masca de oxigen pentru care i s-a spus ca va plati 1 leu pe luna.

Pensionara spune ca recomandarea de a merge catre Vitalaire a venit chiar de la medicul care a ingrijit-o pe mama sa, beneficiara mastii de oxigen. La intrarea spitalului de unde a venit recomandarea catre compania farmaceutica se afla si in prezent un anunt referitor la produsele Vitalaire, care ar costa 1 leu pe luna.

Ieseanca Elena Tansanu a intrat in contacta cu reprezentantii Vitalaire in 2012, atunci cand mama femeii se afla internata la Spitalul de Pneumologie, fiind grav bolnava. "Dupa ce a stat internata cam trei saptamani, medicul de acolo ne-a intrebat, pe mine si pe fratele meu, daca . Acelasi medic mi-a dat un numar de telefon de la o firma, pentru o masca de oxigen, spunandu-ne ca ne va costa 1 leu pe luna. Am sunat, si cand am ajuns acasa cu Ambulanta, cu mama, a ajuns si un barbat de la Vitalaire, care ne-a dat masca si am semnat un contract", ne-a povestit femeia.

Contractul a fost semnat, pe hartie, intre pacienta de 86 de ani, Raveica Iacob si Vitalaire. "Desi imi spusese ca trebuie sa achit 1 leu pe luna, cand a venit sa ridice aparatul, agentul mi-a spus ca am de platit 200 si ceva de lei. Eu am refuzat, stiind ca am folosit acel aparat doua zile si mi s-a si spus ca pretul este de 1 leu pe luna", a mai spus femeia. Fusese data in judecata de Vitalaire pentru suma de 247 de lei, plus penalitati. Prin sentinta, ieseanca a fost obligata sa achite, pe langa cei 247 de lei, si 68,56 de lei cu titlu de penalitati. In septembrie 2016, Elena Tansanu a aflat ca trebuie sa plateasca 689 de lei, suma pe care i se pune poprire pe pensie de aproape 100 de lei pe luna.

Afis cu Vitalaire pe usa Spitalului de Pneumoftiziologie

"Din experienta vasta ce o detin este absolut... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro