Chereches, primar din duba, e nemultumit de ce vede pe geam, prin oras: "Am vazut mizerie! Am vazut ca nu e tunsa iarba si nu sunt taiate gardurile vii"

In aceasta societate putem introduce si echipe de intretinere pentru blocurile de locuit si scoli, pentru a veni in intampinarea cetatenilor care traiesc in imobile care se distrug in permanenta neavand retele noi, acoperisuri reparate si izolate, scurgeri pentru ape pluviale sau subsoluri curatate. De asemenea, va rog sa puneti "presiune" pe Compania Nationala de Administrare a Drumurilor si Autostrazilor, in special pe seful lor de la Cluj, sa demareze lucrarile pentru sensul giratoriu de la Metro, sensul giratoriu de la Italsofa.

acum 87 luni (18 Jun 2016)

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost arestat preventiv in 27 aprilie, de Tribunalul Cluj, la solicitarea procurorilor DNA, el fiind acuzat de luare de mita in forma continuata.

El a depus o solicitare la Episcopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului, pentru a depune juramantul de investire la Catedrala Ortodoxa "Sfanta Treime" din Baia Mare. din pacate, pentru cateva ore doar si pentru a fi iarasi batjocorit si umilit. Am mai multa putere si vointa de a arata ce inseamna dreptatea decat isi imagineaza unii. Raman un barbat de onoare, intr-o tara in care oamenii sunt invatati sa vanda oameni, sa tradeze, sa minta. In fiecare secunda voi lupta pentru drepturile mele, pentru viata mea, pentru nevinovatia mea, pentru familia mea, pentru baimarenii mei dragi. Merg pana la capatul lumii si tot voi arata cine, de ce si cum mi-a inscenat acest dosar, dar si pe celelalte. Pentru onoarea mea si a orasului nu uit mizeria in care m-ati bagat, intr-o tara in care sunt din ce mai multe marionete, eu raman barbat si nimeni nu-mi poate lua demnitatea, puterea credintei, puterea gandului, puterea de a iubi si a lupta. surpriza pentru unii, voi vorbi si despre mizerabila inscenare. Revenind la Baia Mare si la ce am vazut prin geamul dubei... Am vazut ca nu e tunsa iarba si nu sunt taiate gardurule vii. De ce nu a pus Serviciul Public Ambient Urban steagurile tricolore pe stalpi de Ziua Eroilor. Ati uitat sa respectati eroii si armata?! Asa cum uitati sa curatati sambata si duminica in parcuri.

Dragi colegi din Consiliul Local si Primarie, cei care mai aveti curaj si logica, demnitate si bun simt, va rog sa ganditi transformarea Serviciului Public Ambient Urban in societate pe actiuni in subordinea Consiliului Local. Aceasta societate ar trebui sa se ocupe de reparatii curente, intretinere zone verzi, parcuri si cimitire, deszapezire si curatenie stradala. Facem o investitie in dotari, utilaje, dar intretinem orasul transparent, mai iefti... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro