Chereches iese luni din inchisoare sa depuna juramantul de primar al orasului Baia Mare

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, va ieși, timp de cateva ore, din arestul preventiv, pentru a depune jurămantul pentru investirea in funcție, informează Agerpres. Iniţial, Penitenciarul Gherla a respins o cerere a primarului ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, de a depune jurămantul de primar pe 3 iulie, in Catedrala Episcopală din Baia Mare.

acum 91 luni (18 Jul 2016)

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, va ieși, timp de cateva ore, din arestul preventiv, pentru a depune jurămantul pentru investirea in funcție, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvant al Penitenciarului Gherla, Elisabeta Fetche, primarul ales Cătălin Cherecheş va fi dus la Baia Mare sub escortă şi că imediat după depunerea jurămantului va fi readus la Penitenciarul Gherla.

Reprezentantul pentitenciarului a mai precizat că instituţia pe care o reprezintă şi Consiliul local Baia Mare au căzut de acord asupra locului respectiv, după ce in prealabil sala menţionată a fost verificată dacă este corespunzătoare pentru un asemenea eveniment.

Iniţial, Penitenciarul Gherla a respins o cerere a primarului ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, de a depune jurămantul de primar pe 3 iulie, in Catedrala Episcopală din Baia Mare. Pe 27 aprilie, Cătălin Cherecheş a fost arestat, printr-o sentinţă a Tribunalului Cluj, pentru luare de mită in formă continuată, iar pe 5 iunie a fost ales din nou primar al municipiului Baia Mare, in timp ce el se afla in stare de arest preventiv. Eu nu eram in birou cand denunțătorul onest al DNA a făcut gestul pe care l-a făcut cand s-a fotografiat cu niște bani in biroul meu. Știu ce am de făcut pentru oraș. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro