Chereches, din arest: "Am fost amenintat cu moartea". Avocatul lui nu stie nimic

Chereches, din arest:

Cererea de revocare, respinsa de Tribunalul Maramures Tot azi, 23 iunie 2016, Tribunalul Maramures anunta ca se respinge cererea de revocare a masurii preventive formulate de Catalin Chereches. "Respinge exceptia de nulitate, nelegalitate a ordonantei de punere in miscare a actiunii penale din data de 26.04.2016 formulata de inculpatul Chereches Catalin.

acum 94 luni (23 Jun 2016)

Catalin Chereches a anuntat in ultima scrisoare pe care a postat-o pe Facebook ca a fost amenintat cu moartea, insa fara a da detalii despre vreun incident anume. Doar ca eu rezonez cu lucruri care tin de frumos, de credinta, de viata. Am facut un memoriu catre Comisia de Abuzuri a Camerei Deputatilor si am fost prompt contactat de acest for", sustine el in ultima scrisoare. Eu sunt de doua zile plecat din localitate, dar nu am auzit. Intrebat daca aceasta noua situatie i-ar conferi dreptul de a cere mutarea in alt penitenciar ori in arest la domiciliu, acesta a raspuns afirmativ.

Teoria insa va trebui dovedita cu argumente, iar pana acum, reprezentantii Penitenciarului Gherla nu au auzit nimic despre amenintarile primite de edilul arestat al Baii Mari. Nu avem astfel de informatii", a precizat Dan Donciu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Gherla.

Catalin Chereches se afla in arest preventiv din 27 aprilie, dupa ce procurorii DNA i-au oranizat un flagrant si a fost prins cu o mita de 30.000 de lei. Potrivit rechizitoriului, el a cerut si a primit de la o persoana din conducerea Asociatiei Club Sportiv Fotbal Club Municipal Baia Mare suma totala de 70.000 de lei, pentru a asigura sustinerea financiara a clubului din partea Consiliului Local.

Cererea de revocare, respinsa de Tribunalul Maramures

Tot azi, 23 iunie 2016, Tribunalul Maramures anunta ca se respinge cererea de revocare a masurii preventive formulate de Catalin Chereches. "Respinge exceptia de nulitate, nelegalitate a ordonantei de punere in miscare a actiunii penale din data de 26.04.2016 formulata de inculpatul Chereches Catalin. Respinge cererea de revocare a masurii arestarii preventive formulata de inculpatul C.C. El poate face contestatie in termen de 48 de ore. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro