Cheloo, condamnat sa presteze munca in folosul comunitatii la o scoala generala. Directoarea: "N-as vrea sa se distruga ceea ce am construit eu in multi ani"

Cheloo, condamnat sa presteze munca in folosul comunitatii la o scoala generala. Directoarea:

Potrivit deciziei judecatorilor Tribunalului Prahova, Cheloo va avea de executat 100 de zile lucratoare de munca in folosul comunitatii la o scoala generala din comuna prahoveana Adunati. Tribunalul Prahova a acceptat, miercuri, 17 mai, incadrarea juridica si pedeapsa propusa de procurorul de caz si de inculpat si a decis ca solistul trupei Parazitii sa fie condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, 180 de zile amenda penala, in cuantum de 4.500 de lei, si 100 de zile de munca in folosul comunitatii.

acum 79 luni (19 May 2017)

Potrivit deciziei judecatorilor Tribunalului Prahova, Cheloo va avea de executat 100 de zile lucratoare de munca in folosul comunitatii la o scoala generala din comuna prahoveana Adunati.

Informatia a ajuns vineri, 19 mai, si la urechile autoritatilor din Adunati, care nu vad deloc cu ochi buni prezenta solistului de la Parazitii printre copiii din scoala. Daca nu exista alta solutie, pentru inceput voi avea pretentia de la el sa aiba in primul rand un vocabular civilizat pentru ca intra intr-o institutie de invatamant. N-as vrea sa se distruga ceea ce am construit eu in ani de zile", a declarat Luiza Ungureanu, directorul Scolii Gimnaziale "Radu si Severa Novian" din comuna Adunati, localitate unde Cheloo are o casa si domiciliul din buletin.

Octavian Negotei, primarul din Adunati spune ca n-a luat deocamdata o decizie in ceea ce priveste noul loc de munca al artistului, dar ca, in mod normal, persoanele care s-au aflat in aceeasi situatie cu solistul trupei Parazitii au muncit ca salahori, fie la curatenie, fie la sapat santuri. Pe unii i-am pus sa sape santul, pentru ca se baga acum o conducta de apa, pe altii la curatenie in sat.

Nici oficialii Inspectoratului Judetean Scolar Prahova n-au un raspuns concret pentru aceasta situatie, iar sefii acestei institutii refuza sa faca vreun comentariu pe marginea deciziei unei instante, chiar daca judecatorul a considerat oportun ca un traficant si consumator de droguri care si-a recunoscut faptele sa fie trimis sa execute pedeapsa in cadrul unei scoli generale. Probabil va fi trimis sa tunda iarba, sa varuiasca, sa repare un gard, sa taie lemne, sa aprinda focul. Pe langa o scoala sunt multe de facut, chiar daca la Adunati este o scoala mica, unde invata 60 de elevi, de la clasa pregatitoare pana la clasa a VIII-a. Chiar profesor daca ar fi fost, nu ar fi avut cum sa desfasoare activitati didactice, pentru ca cei condamnati au o perioada de in... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro