Chef Florin Dumitrescu este din nou tatic

Florin Dumitrescu, alaturi de sotia sa, Cristina FOTO Antena 1 Chef Florin Dumitrescu nu a rezistat tentatiei si a dat de stire si pe Facebook ca a devenit tata pentru a doua oara. Mesajul sau a fost insotit de un colaj de fotografii cu el, sotia sa, Cristina, Ava (primul sau copil) si certificatul de nastere al micutei Mia Victoria.

acum 72 luni (16 Apr 2015)

Mia, fetita bucatarului Florin Dumitrescu si a sotiei sale, Cristina, s-a nascut azi-dimineata, la o maternitate din Bucuresti. Cu 2,480 kilograme si 49 de centimetri, micuta Mia le-a adus parintilor o bucurie de nedescris.

"De data asta nu am fost luati prin surprindere, cum s-a intamplat cu Ava, prima noastra fetita, care s-a nascut cu cateva zile mai devreme. Sunt atat de fericit incat mi-am sunat toti prietenii apropiati sa ma laud ca sunt inca o data tata de fata", a marturisit entuziasmat membrul juriului de la show-ul culinar "Hell's Kitchen - Iadul bucatarilor".

Florin si Cristina sunt acum nerabdatori sa o duca acasa pe Mia. "Chiar inainte de nastere, cu cateva zile, ma uitam prin hainutele de nou nascut ale Avei si m-a cuprins o emotie puternica la gandul ca vom avea din nou acasa un bebelus. Suntem curiosi cum se vor intelege cele doua si abia asteptam sa ne jucam impreuna, sa iesim la plimbare, sa mergem in vacante", a povestit Cristina, inainte de ziua in care a adus-o pe lume pe Mia.

Florin Dumitrescu, alaturi de sotia sa, Cristina FOTO Antena 1

Chef Florin Dumitrescu nu a rezistat tentatiei si a dat de stire si pe Facebook ca a devenit tata pentru a doua oara. Mesajul sau a fost insotit de un colaj de fotografii cu el, sotia sa, Cristina, Ava (primul sau copil) si certificatul de nastere al micutei Mia Victoria.

FOTO Arhiva personala Facebook/ Florin Dumitrescu

"Au fost cateva momente in viata mea in care am fost mandru de mine. Am gatit pentru mese importante si impreuna cu echipele de bucatari din care am facut parte am scos service-uri demne de cartea recordurilor. Am ajuns sa fiu Chef-ul "Hell's Kitchen" la 27 de ani, primul din lume. Am inceput sa gatesc si sa invat oameni sa gateasca cu ajutorul Bucatariei Lidl . Am un restaurant de succes, Tapo, si o echipa frumoasa de care sunt mandru, bucatari, ospatari si ma... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro