Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit dieta prin care a slabit 10 kilograme intr-o luna: "Desi m-a ajutat, nu o recomand nimanui"

Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit dieta prin care a slabit 10 kilograme intr-o luna:

Ambitionat de colegul sau din show-ul "Chefi la cutite", Catalin Scarlatescu, care a reusit sa slabeasca 30 de kilograme, Florin Dumitrescu a inceput in august o dieta extrem de restrictiva pe care tine sa precizeze ca nu o recomanda nimanui. "Am vrut sa imi demonstrez ca pot renunta la alimentele cu care m-am obisnuit, la mancarurile mai grase, la gustul de unt sau la prajeli.

acum 25 luni (12 Sep 2017)

Ambitionat de colegul sau din show-ul "Chefi la cutite", Catalin Scarlatescu, care a reusit sa slabeasca 30 de kilograme, Florin Dumitrescu a inceput in august o dieta extrem de restrictiva pe care tine sa precizeze ca nu o recomanda nimanui. Dieta i-a fost recomandata de un prieten si presupune consumarea, alternativ, a doar trei alimente: in primele trei zile doar varza cruda, urmatoarele trei zile doar orez fiert, iar in celelalte trei zile piept de pui la gratar. Apoi, in a zecea zi, chef-ul de la Antena 1 a mancat legume la gratar sau proaspete si astfel, in doar o luna, a reusit sa dea jos zece kilograme. "Am vrut sa imi demonstrez ca pot renunta la alimentele cu care m-am obisnuit, la mancarurile mai grase, la gustul de unt sau la prajeli. In familia mea se mananca foarte sanatos si am vrut sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu fetele mele. S-a oprit dupa o luna pentru ca a considerat ca a slabit suficient si a explicat ca a facut aceasta schimbare pentru ca stilul alimentar incepuse sa ii afecteze sanatatea. "Ma simteam slabit si nu ma mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Eram interesat mai mult de gust decat de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama ca aceasta alegere nu ma va ajuta doar la slabit, ci si pe mine, ca stare de spirit. A renuntat la paine, la cartofi prajiti, la bauturi acidulate si la prajeli de orice fel. "Nu imi este greu deloc sa am in fata ochilor diverse bunatati pentru ca le stiu foarte bine gustul si nu mai este nicio surpriza. Le-am gatit de foarte multe ori si nu mai sunt tentat sa descopar savoarea, caci nu e ceva nou. Totusi, daca imi e prea pofta, voi gusta o lingurita si imi va fi de ajuns. Aleg inghetata in defavoarea oricarui alt desert si profit de orice combinatie in materie de fructe. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro