Cheesecake cu mere

Cheesecake cu mere

Ingrediente: Aluat: 200 g biscuiti de cacao 1 lingura zahar pudra 1 lingura unt Umplutura: 3 oua 700 g branza de vaci 200 ml smantana lichida 1 plic praf de budinca vanilie 100 g zahar 1 esenta rom 3 mere 2 linguri zahar brun 1 lingura unt scortisoara Topping: sos de caramel Mod de preparare: Marunteste biscuitii cu zaharul si untul, pana ce obtii o compozitie omogena.

acum 104 luni (29 Sep 2014)

Ingrediente:

Aluat: 200 g biscuiti de cacao 1 lingura zahar pudra 1 lingura unt

Umplutura: 3 oua 700 g branza de vaci 200 ml smantana lichida 1 plic praf de budinca vanilie 100 g zahar 1 esenta rom 3 mere 2 linguri zahar brun 1 lingura unt scortisoara

Topping: sos de caramel

Mod de preparare:

Marunteste biscuitii cu zaharul si untul, pana ce obtii o compozitie omogena. Tapeteaza cu hartie o tava de tort (din cea cu peretii detasabili), apoi toarna aceasta compozitie de biscuit si preseaza foarte bine.

Separat, pune intr-un bol branza de vaci, amestec-o cu zaharul, scortisoara, smantana.

Toarna compozitia de branza peste blatul de biscuit. Cand feliile de mar se inmoaie, ia-le de pe foc.

Jumatate din cantitatea de mere o adaugi in aluatul de branza, iar cealalta jumatate o pastrezi pentru decorare.

Decoreaza cheesecake-ul cu felii de mar, sos caramel si scortisoara macinata. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro