Cheesecake cu mere
Ingrediente: Aluat: 200 g biscuiti de cacao 1 lingura zahar pudra 1 lingura unt Umplutura: 3 oua 700 g branza de vaci 200 ml smantana lichida 1 plic praf de budinca vanilie 100 g zahar 1 esenta rom 3 mere 2 linguri zahar brun 1 lingura unt scortisoara Topping: sos de caramel Mod de preparare: Marunteste biscuitii cu zaharul si untul, pana ce obtii o compozitie omogena.
Ingrediente:
Aluat: 200 g biscuiti de cacao 1 lingura zahar pudra 1 lingura unt
Umplutura: 3 oua 700 g branza de vaci 200 ml smantana lichida 1 plic praf de budinca vanilie 100 g zahar 1 esenta rom 3 mere 2 linguri zahar brun 1 lingura unt scortisoara
Topping: sos de caramel
Mod de preparare:
Marunteste biscuitii cu zaharul si untul, pana ce obtii o compozitie omogena. Tapeteaza cu hartie o tava de tort (din cea cu peretii detasabili), apoi toarna aceasta compozitie de biscuit si preseaza foarte bine.
Separat, pune intr-un bol branza de vaci, amestec-o cu zaharul, scortisoara, smantana.
Toarna compozitia de branza peste blatul de biscuit. Cand feliile de mar se inmoaie, ia-le de pe foc.
Jumatate din cantitatea de mere o adaugi in aluatul de branza, iar cealalta jumatate o pastrezi pentru decorare.
Decoreaza cheesecake-ul cu felii de mar, sos caramel si scortisoara macinata. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro