Chec delicios cu prune uscate, ciocolata si rom

Chec delicios cu prune uscate, ciocolata si rom

Ingrediente: 80 grame prune uscate 60 mililitri rom 200 grame ciocolata cu lapte 100 grame unt 4 oua 150 grame zahar 2 plicuri zahar vanilat 150 grame migdale macinate fin 50 grame faina 1 lingurita praf de copt un praf de sare 200 grame ciocolata cu lapte 60 mililitri smantana pentru frisca 1-2 linguri migdale macinate fin Mod de preparare: Blat Prunele uscate le taiem cubulete si le punem in rom de seara pana dimineata sau circa 3 ore, pana absorb tot rom-ul.

acum 69 luni (30 Jun 2017)

Ingrediente:

80 grame prune uscate

60 mililitri rom

200 grame ciocolata cu lapte

100 grame unt

4 oua

150 grame zahar

2 plicuri zahar vanilat

150 grame migdale macinate fin

50 grame faina

1 lingurita praf de copt

un praf de sare

200 grame ciocolata cu lapte

60 mililitri smantana pentru frisca

1-2 linguri migdale macinate fin

Mod de preparare:

Blat

Prunele uscate le taiem cubulete si le punem in rom de seara pana dimineata sau circa 3 ore, pana absorb tot rom-ul.

Ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul moale de la temperatura camerei, le topim intr-o cratita cu fund dublu de inox, pe foc mic, amestecand mereu.

Galbenusurile si zaharul le mixam timp de 5 minute, apoi adaugam ciocolata topita, amestecand bine, apoi migdalele macinate fin amestecate cu faina si praful de copt, iar la sfarsit albusurile batute spuma cu praful de sare si cele 2 plicuri de zahar vanilat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro