Chec delicios cu prune uscate, ciocolata si rom
Ingrediente: 80 grame prune uscate 60 mililitri rom 200 grame ciocolata cu lapte 100 grame unt 4 oua 150 grame zahar 2 plicuri zahar vanilat 150 grame migdale macinate fin 50 grame faina 1 lingurita praf de copt un praf de sare 200 grame ciocolata cu lapte 60 mililitri smantana pentru frisca 1-2 linguri migdale macinate fin Mod de preparare: Blat Prunele uscate le taiem cubulete si le punem in rom de seara pana dimineata sau circa 3 ore, pana absorb tot rom-ul.
Ingrediente:
80 grame prune uscate
60 mililitri rom
200 grame ciocolata cu lapte
100 grame unt
4 oua
150 grame zahar
2 plicuri zahar vanilat
150 grame migdale macinate fin
50 grame faina
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
200 grame ciocolata cu lapte
60 mililitri smantana pentru frisca
1-2 linguri migdale macinate fin
Mod de preparare:
Blat
Prunele uscate le taiem cubulete si le punem in rom de seara pana dimineata sau circa 3 ore, pana absorb tot rom-ul.
Ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul moale de la temperatura camerei, le topim intr-o cratita cu fund dublu de inox, pe foc mic, amestecand mereu.
Galbenusurile si zaharul le mixam timp de 5 minute, apoi adaugam ciocolata topita, amestecand bine, apoi migdalele macinate fin amestecate cu faina si praful de copt, iar la sfarsit albusurile batute spuma cu praful de sare si cele 2 plicuri de zahar vanilat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro