Charlize Theron, dezvaluiri despre ziua in care a vazut cum mama i-a impuscat mortal tatal

Charlize Theron, dezvaluiri despre ziua in care a vazut cum mama i-a impuscat mortal tatal

Charlize Theron a oferit de-a lungul timpului cateva detalii despre copilaria dificila, alaturi de un tata dependent de alcool si abuziv. "De fiecare data cand eram intrebata spuneam ca tata a murit intr-un accident auto" Intr-un recent interviu acordat celebrului realizator radio Howard Stern, actrita a dezvaluit ca la momentul respectiv, avand doar 15 ani, nu a stiut cum sa reactioneze si multa vreme s-a vazut nevoita sa minta in legatura cu modul in care tatal ei a murit. Desi a fost o tragedie care si-a pus amprenta, actrita marturiseste ca a cerut ajutor de specialitate abia dupa varsta de 20 de ani, pentru ca ii era teama sa nu fie privita cu mila.

acum 44 luni (26 Jul 2017)

Charlize Theron a oferit de-a lungul timpului cateva detalii despre copilaria dificila, alaturi de un tata dependent de alcool si abuziv. De asemenea, a vorbit, insa foarte rar, despre cum mama sa si-a omorat sotul in anul 1991, tragedie pentru care nu a fost niciodata condamnata, fiind considerata legitima aparare. "De fiecare data cand eram intrebata spuneam ca tata a murit intr-un accident auto"

Intr-un recent interviu acordat celebrului realizator radio Howard Stern, actrita a dezvaluit ca la momentul respectiv, avand doar 15 ani, nu a stiut cum sa reactioneze si multa vreme s-a vazut nevoita sa minta in legatura cu modul in care tatal ei a murit. De fapt, abia in 2004, actrita a recunoscut in mod public ca tatal sau a fost ucis de sotia lui.

Desi a fost o tragedie care si-a pus amprenta, actrita marturiseste ca a cerut ajutor de specialitate abia dupa varsta de 20 de ani, pentru ca ii era teama sa nu fie privita cu mila. "In general, oamenii nu stiu cum sa reactioneze la o astfel de poveste.

"Am o mama incredibila"

Charlize Theron a recunoscut ca descoperirile facute cu ajutorul specialistului au surprins-o, realizand ca nu moartea tatalui a marcat-o, ci copilaria alaturi de el. Ceea ce m-a afectat cu adevarat a fost sa cresc alaturi de un tata alcoolic si sa ma trezesc in fiecare dimineata cu gandul ca nu stiu ce ma poate astepta in acea zi. Sa nu stiu cum va decurge ziua mea, sa nu am niciun control si totul sa depinda de altcineva, daca acea persoana va consuma sau nu alcool", a explicat artista.

Privind in urma, Theron foloseste acea intamplare tragica pentru a-si aminti cat de puternica a fost mama ei, marturisind si ca i-a salvat viata de foarte multe ori, iar pentru acest aspect ii va fi profund recunoscatoare.

"Cred ca si eu, si mama mea ne-am descurcat foarte bine dupa acea noapte. Cred ca amandoua inca ne straduim sa intele... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro