Charlie Sheen, acuzat ca l-a violat pe unul dintre copiii-minune ai Hollywood-ului

Charlie Sheen, acuzat ca l-a violat pe unul dintre copiii-minune ai Hollywood-ului

Corey Haim, unul dintre cele mai mari staruri ale anilor '80, le-ar fi povestit prietenilor apropiati cum, la varsta de 13 ani, a fost violat de Charlie Sheen, care la momentul respectiv era cu sase ani mai mare. Pe de alta parte, National Enquirer citeaza si alte opt persoane care sustin ca au fost agresate sexual de fostul star al serialului "Doi barbati si jumatate", dintre care o femeie, care spune ca, pe cand avea 17 ani, Sheen a sarutat-o cu forta si i-a cerut sa faca sex.

acum 77 luni (8 Nov 2017)

Corey Haim, unul dintre cele mai mari staruri ale anilor '80, le-ar fi povestit prietenilor apropiati cum, la varsta de 13 ani, a fost violat de Charlie Sheen, care la momentul respectiv era cu sase ani mai mare. Incidentul s-a petrecut pe platourile de filmare de la "Lucas" (1986).

Fostul actor Dominick Brascia sustine ca Haim i s-a confesat cu privire la cele intamplate inainte de a muri din cauza pneumoniei, in anul 2010, la varsta de 38 de ani. Cand Corey a dorit din nou, Charlie i-a spus ca nu mai este interesat", a povestit Brascia pentru The National Enquirer, citat de Daily Mail.

Jurnalistii The National Enquirer sustin ca si alte persoane, care au dorit sa-si pastreze anonimatul, au confirmat cele spuse de Brascia. "Corey a fost atat de confuz dupa acea intamplare, la fel ca multe alte victime, incat a inceput sa creada ca era de agresorul sau", a dezvaluit una dintre surse.

Avocatii lui Sheen neaga insa acuzatiile, in timp ce o sursa apropiata starului a precizat ca stia de legatura dintre el si Haim, insa actorul i-a spus ca totul a fost consensual.

Pe de alta parte, National Enquirer citeaza si alte opt persoane care sustin ca au fost agresate sexual de fostul star al serialului "Doi barbati si jumatate", dintre care o femeie, care spune ca, pe cand avea 17 ani, Sheen a sarutat-o cu forta si i-a cerut sa faca sex.

In cartea "Coreyography", lansata in anul 2013, actorul si cantaretul Corey Feldman, care a fost la randul lui abuzat sexual in timpul copilariei la Hollywood, a facut referire la abuzul suferit de bunul sau prieten la filmarile pentru "Lucas", insa nu l-a identificat pe Charlie Sheen ca fiind agresorul. "La un moment dat, in timpul filmarilor pentru , un barbat mai in varsta l-a convins ca este perfect normal ca adultii si copiii din industrie sa intretina relatii sexuale, pentru ca asta fac toti baietii. Asa ca au mers i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro