Charlie Sheen a recunoscut ca are HIV si ca a fost santajat pentru zece milioane de dolari VIDEO

Charlie Sheen: "Recunosc ca sunt HIV-pozitiv" Charlie Sheen a recunoscut, in cadrul emisiunii "Today", de pe postul american NBC, ca are HIV. Potrivit aceleiasi surse, Charlie Sheen, care ar fi platit vedete porno de ambele sexe cu 25.000-30.000 de dolari pe noapte, a devenit "paranoic" in legatura cu pastrarea secretului privind imbolnavirea sa si si-a amenajat un "post de comanda" in garaj, in care ii obliga pe vizitatorii lui sa isi lase telefoanele mobile si sa semneze contracte de pastrare a confidentialitatii. Viata personala a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulenta, marcata de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenta de alcool si de droguri, divorturi si violenta conjugala.

acum 56 luni (17 Nov 2015)

Charlie Sheen: "Recunosc ca sunt HIV-pozitiv"

Charlie Sheen a recunoscut, in cadrul emisiunii "Today", de pe postul american NBC, ca are HIV. Trebuie sa pun capat acestui atac, acestui baraj de atacuri, de sub-adevaruri, de de povesti daunatoare care au legatura cu mine. Toate acestea ameninta sanatatea atator alte persoane, nu poate fi mai departe de adevar", a declarat Sheen, citat de "Huffington Post".

Actorul a continuat prin a spune ca le-a povestit celor in care avea incredere despre boala sa, pana in clipa in care una dintre prostituatele care ii frecventau locuinta a facut o poza la medicamentele pe care le lua, amenintandu-l ca o vinde catre tabloide. Charlie Sheen: "E un cuvant din trei litere greu de digerat"

De asemenea, el a mai zis ca nu stie sigur de unde a luat virusul. Totul a inceput cu ceea ce am crezut ca sunt o serie de dureri de cap. Mai mult, actorul a aratat ca in majoritatea partidelor de sex pe care le-a avut a folosit prezervativ si ca partenerele sale stiau ca are HIV. Sheen a fost insotit de doctorul sau personal care a spus "ca nu are SIDA, e sanatos".

Pe langa toate acestea, Sheen a confirmat ca fostele sale sotii, Denise Richards si Brooke Mueller, stiau de boala sa. Ancheta de 18 luni pentru a afla adevarul

Dezvaluirile lui Charlie Sheen vin dupa ce revista "The National Enquirer" a publicat o poveste in care scria ca un actor cunoscut de la Hollywood a fost diagnosticat cu cancer in urma cu patru ani. Fara a se dezvalui identitatea actorului, "The Sun" scria ca printre partenerele sexuale ale acestuia se numarau o actrita castigatoare de Oscar, o actrita din filmele religioase, o personalitate de top de la Hollywood cu un trecut tumultos, un star TV, o personalitate media si un model.

Publicatia "National Enquirer", citata de Radar Online, scrie ca dupa o investigatie de 18 luni a aflat ca Charlie Sheen a inc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro