Cetatenii romani care au fugit luni dintr-un restaurant din Spania fara sa plateasca au mai dat cateva astfel de lovituri

Cetatenii romani care au fugit luni dintr-un restaurant din Spania fara sa plateasca au mai dat cateva astfel de lovituri

Romanii care participau la o petrecere de botez intr-un restaurant din Bembibre, nord-estul Spaniei, si au parasit localul fara sa plateasca o nota de aproximativ 2.000 de euro, obisnuiau sa actioneze astfel, scrie elconfidencial.com. Chelneri, barmani si proprietari de localuri din regiunea Bierzo au pus cap la cap intamplarile din ultima perioada si au constatat ca ar fi vorba despre un grup de romani de etnie roma, care conduc masini scumpe si care nu platesc pentru petrecerile de familie. La inceputul lunii februarie, proprietarul localului El Rincon de Pepin din Ponferrada i-a localizat, pe Facebook, pe unii dintre ei si i-a contactat pentru a le aminti ca au plecat fara sa plateasca 10.000 - 15.000 de euro pentru o petrecere de nunta la care au participat 200 de persoane.

acum 67 luni (3 Mar 2017)

Romanii care participau la o petrecere de botez intr-un restaurant din Bembibre, nord-estul Spaniei, si au parasit localul fara sa plateasca o nota de aproximativ 2.000 de euro, obisnuiau sa actioneze astfel, scrie elconfidencial.com.

Chelneri, barmani si proprietari de localuri din regiunea Bierzo au pus cap la cap intamplarile din ultima perioada si au constatat ca ar fi vorba despre un grup de romani de etnie roma, care conduc masini scumpe si care nu platesc pentru petrecerile de familie. Politia continua acum cercetarile, gratie inregistrarilor si fotografiilor pe care romanii le-au publicat pe retele de socializare.

Proprietarul restaurantului-hotel El Carmen, unde romanii au dat cea mai recenta "lovitura", a confirmat ca a fost vorba despre cel putin 120 de peroane si ca pierderea depaseste 2.000 de euro. Au fugit chiar inainte de a fi servit desertul.

Politia a asigurat ca dispune de cateva piste privind locul in care ar trai romanii, desi ei nu s-au ascuns niciodata, mai scrie site-ul spaniol.

La inceputul lunii februarie, proprietarul localului El Rincon de Pepin din Ponferrada i-a localizat, pe Facebook, pe unii dintre ei si i-a contactat pentru a le aminti ca au plecat fara sa plateasca 10.000 - 15.000 de euro pentru o petrecere de nunta la care au participat 200 de persoane.

Seful de sala al restaurantului este roman.

"Au rezervat pentru 100 de persoane, dar s-au prezentat circa 200. M-am dus sa fac cafele si cand m-am intors nu mai era nimeni", a mai povestit seful de sala. Mirii erau doi tineri in varsta de 18 ani, carora invitatii le-au dat in jur de 40.000 de euro - cadou de nunta.

Meniul, stabilit in avans, a cuprins specialitati de carne, peste si un tort de trei etaje. Pe langa acestea, s-a consumat o importanta cantitate de whisky. Un meniu a costat 50 de euro, insa organizatorii petr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro