Cererea DNA de redeschidere a urmaririi penale fata de Valcov, ADMISA

In urmă cu trei ani, fostul deputat de Olt, Nicolae Stan, fost primar al comunei Colonești, a reclamat la DNA fapte de corupție in legătură cu contracte de concesiune a unor servicii, achiziții, contracte de execuție lucrări, sponsorizări incheiate de primăria Slatina, in perioada in care Darius Valcov a fost primar, cu firme ale oamenilor afaceri Cristian Tomescu, Bogdan Langa, Laurențiu Șerban și Ovidiu Ramba etc.

acum 96 luni (21 Sep 2015)

Solicitarea DNA de redeschidere a urmăririi penale in cazul fostului ministru al Finanțelor, Darius Valcov, a fost admisă de magistrații Tribunalului Olt, scrie Agerpres.

De asemenea, se va reincepe urmărirea penală și in cazul fostului primar al municipiului Slatina, Minel Prina, președintelui Consiliului Județean (CJ) Olt, Paul Stănescu și vicepreședintelui CJ, Marius Oprescu, precum și altor cinci persoane, oameni de afaceri, acuzați de fapte de corupție.

DNA a solicitat in luna iulie redeschiderea urmăririi penale față de fostul ministru al Finanțelor, Darius Valcov și celelalte opt persoane acuzate de fapte de corupție. Acesta a depus, in 2012, o sesizare impotriva mai multor politicieni și oameni de afaceri din județul Olt, in care erau 16 puncte de acuzare, printre care și unele referitoare la contracte de concesiune incheiate de Primăria Slatina cu diferite firme.

In urmă cu trei ani, fostul deputat de Olt, Nicolae Stan, fost primar al comunei Colonești, a reclamat la DNA fapte de corupție in legătură cu contracte de concesiune a unor servicii, achiziții, contracte de execuție lucrări, sponsorizări incheiate de primăria Slatina, in perioada in care Darius Valcov a fost primar, cu firme ale oamenilor afaceri Cristian Tomescu, Bogdan Langa, Laurențiu Șerban și Ovidiu Ramba etc. Acesta a atacat ordonanța procurorilor la Inalta Curte de Casație și Justiție, instanță care in 2014 a respins plangerea formulată de Nicolae Stan și l-a obligat pe acesta la plata a 50 de lei cheltuieli de judecată. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro