CEO-ul Tinder glumeste pe seama ideii de Facebook dating: "Sper sa imbunatateasca relatiile cu Rusia!"

CEO-ul Tinder glumeste pe seama ideii de Facebook dating:

Compania din spatele Tinder, Match Group, este una obisnuita de mult cu dedesubturile industriei de platforme online de dating, aceasta avand in proprietate mai multe astfel de aplicatii, printre care si Ok Cupid sau Plenty of Fish.

acum 30 luni (2 May 2018)

Compania din spatele Tinder, Match Group, este una obisnuita de mult cu dedesubturile industriei de platforme online de dating, aceasta avand in proprietate mai multe astfel de aplicatii, printre care si Ok Cupid sau Plenty of Fish. CEO-ul Match, Mandy Ginsberg, a glumit pe seama lui Mark Zuckerberg si a declarat pentru Business Insider ca spera ca noua functie la care s-a gandit Zuckerberg sa ajute la relatia dintre Statele Unite si Rusia, facand aluzie la scandalurile care s-au tinut scai de reteaua sociala in ultimul an.

Dupa ce a lasat gluma la o parte, CEO-ul a mai spus ca intrarea Facebook pe aceasta nisa va fi "un dus cu apa rece" pentru industrie si ca este bine ca din ce in ce mai multe companii incep sa observe potentialul acestei branse. De asemenea, Ginsberg s-a declarat surprinsa de sincronizarea acestui anunt care a venit la scurta vreme dupa scandalul Cambridge Analytica.

"In acest domeniu, datele cu care lucram, datele personale ale oamenilor care folosesc serviciile noastre sunt foarte sensibile", a completat Mandy Ginsberg. Utilizatorii care vor accesa serviciul nu vor putea vedea profilurile "romantice" ale persoanelor care se afla deja in lista lor de prieteni, acesta fiind destinat exclusiv cunoasterii oamenilor noi, care impartasesc aceleasi interese si hobby-uri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro