Centrul Iasiului, luat cu asalt de locuitori si turisti. Peste 15.000 de oameni sunt in fata Palatului Culturii

Centrul Iasiului, luat cu asalt de locuitori si turisti. Peste 15.000 de oameni sunt in fata Palatului Culturii

Peste 15.000 de ieseni si turisti sunt in fata Palatului Culturii la spectacolul care incheie Sarbatorile Iasiului, potrivit paginii de Facebookdedicate acestui eveniment. PROGRAMUL RELIGIOS AL HRAMULUI SFINTEI PARASCHEVA- 2017 Verdictul dur al unui fost preot roman: "Pupatul unor cadavre ciopartite este una dintre cele mai odioase forme de exprimare a unor aspiratii umane" Obiceiuri de Sfanta Parascheva.

acum 22 luni (15 Oct 2017)

Peste 15.000 de ieseni si turisti sunt in fata Palatului Culturii la spectacolul care incheie Sarbatorile Iasiului, potrivit paginii de Facebookdedicate acestui eveniment.

Pe scena au urcat mai multe trupe si artisti romani, iar concertul va fi incheiat de Carla's Dreams. Pietonalul Stefan cel Mare este plin de oameni din dreptul scenei pana aproape de Palatul Roznovanu, sediul Primariei Iasi.

In jurul orei 22.00 este anuntat un impresionant foc de artificii. Bugetul pentru acest spectacol este de aproape 400.000 de lei, fondurile fiind asigurate de Primaria Iasi. Anastasie Panu va fi inchisa de la intersectia cu str.

PROGRAMUL RELIGIOS AL HRAMULUI SFINTEI PARASCHEVA- 2017

Verdictul dur al unui fost preot roman: "Pupatul unor cadavre ciopartite este una dintre cele mai odioase forme de exprimare a unor aspiratii umane"

Obiceiuri de Sfanta Parascheva. Ce le este interzis femeilor pe 14 octombrie, ziua in care se impart lipii si must

FOTO VIDEO Mercurialul pelerinajului la Sfanta Parascheva. Cati bani dau credinciosii pe pomelnice si pe suveniruri religioase

FOTO Iasiul, luat cu asalt de comercianti ambulanti ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro